Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρωταγωνιστεί σε ταινία με σταρ του Bollywood
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρωταγωνιστεί σε ταινία με σταρ του Bollywood

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήκει στους τυχερούς ηθοποιούς της γενιάς του αφού παρά τους χαλεπούς καιρούς δεν σταματά να εργάζεται και μάλιστα σε πάνω από μια δουλειές.

Τώρα ο ηθοποιός άνοιξε ακόμα περισσότερο τα φτερά του αφού στη νέα κινηματογραφική ταινία που θα πρωταγωνιστεί με τίτλο «Home sweet home», θα παίζει με την μεγάλη σταρ του Bollywood, Neetu Chandra. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Κυριάκου Τοφαρίδη, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 10 Μαΐου και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στο τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της εφημερίδας «Espresso», τα γυρίσματα διήρκεσαν ενάμιση μήνα. Έγιναν κυρίως στο χωριό του Αγίου Σωζόμενου, στην περιοχή της Ποταμιάς, όπου δημιουργήθηκαν δύο σκηνικά το σπίτι και ο στάβλος.

Πρόκειται για κωμωδία και αναφέρεται στις περιπέτειες μιας δυσλειτουργικής οικογένειας που λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάζεται να συμβιώσει στο μικρό σπίτι του «πάτερ φαμίλια», ο οποίος έχει αποσυρθεί στην ερημιά.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Ξαφνικά το μέρος γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων. Μάλιστα το σενάριο βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2010 για τη δυναμική υλοποίησής του.

Εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κώστας Δημητρίου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Στέλιος Καυκαρίδης, Δημήτρης Ξύστρας, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ζωή Κυπριανού, Μιχάλης Σοφοκλέους, Ανδρέας Μελέκκης, Δημήτρης Δημητρίου, Αλεξία Παρασκευά, Πολ Στιούαρτ και Osman Alkas.

Οι συντελεστές φάνηκε να απόλαυσαν τα γυρίσματα της ταινίας και πολύ σύντομα έγιναν μια παρέα που δούλεψε σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Την παραγωγή ανέλαβε η Avra Productions, με συμπαραγωγό το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, μέσα από το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών για τη στήριξη του κινηματογράφου και την Tanweer Alliances, η οποία θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας παγκοσμίως.

Συμμετέχουν επίσης τέσσερις κυπριακές εταιρείες παραγωγής, ενώ αναμένεται και η στήριξη του ΡΙΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved