Ορφέας Παπαδόπουλος: «Μου αρέσει να κόβω ρούχα και να τους βάζω διάφορα πάνω»
Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Μου αρέσει να κόβω ρούχα και να τους βάζω διάφορα πάνω»

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος μιλά για την άσχημη τωρινή κατάσταση της Ελλάδας, τους πολιτικούς και αποκαλύπτει πώς λόγω των οικονομικών δυσκολιών αποφάσισε να μείνει με την μητέρα του!

Για την κατάσταση της Ελλάδας τόνισε στο entertv: «Προσωπικά έχω σταθεί πάρα πολύ τυχερός, μέσα σε όλο αυτό. Στην παρούσα φάση έχω δουλειά, τη δουλειά που αγαπώ και μου αρέσει πολύ να κάνω... τη δουλειά που πάντα ονειρευόμουν και τώρα έχω την τύχη να κάνω πράξη το όνειρό μου. Από εκεί και πέρα όμως, όσον αφορά το μέλλον, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί είναι μαύρο... έτσι το βλέπω τουλάχιστον σε αυτή τη φάση».

Όσο για τους πολιτικούς δήλωσε: «Θυμώνω, ναι. Δεν υπάρχει συνείδηση, αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν, αλλά φταίμε κι εμείς οι ίδιοι που τους έχουμε επιλέξει γι' αυτή τη θέση. Από έκει και πέρα όμως, θεωρώ πως κρύβεται ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από όλο αυτό. Οι πολιτικοί είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Υπάρχουν άλλα συμφέροντα από πίσω, πολύ πιο έντονα και μεγάλα».

Εξ' αιτίας οικονομικών δυσκολιών αναγκάστηκε να μείνει με την μητέρα του. «Μπορεί να μένω με την μητέρα μου, αλλά ταυτόχρονα είμαι ανεξάρτητος. Έχω το δικό μου χώρο. Υπάρχουν άλλοι που μένουν σε ένα δυάρι με γονείς και αδέρφια. Εγώ και σε αυτή την περίπτωση είμαι τυχερός, γιατί μπορώ στο χώρο μου να κάνω την προσωπική μου ζωή». Η μητέρα του είναι η Φανή Κατσανού, στυλίστρια στο Mega. Άραγε τον συμβουλεύει πώς να ντύνεται; «Μεγάλωσα μέσα στα ρούχα από πολύ μικρός. Μέχρι ενός σημείου με συμβουλεύει, αλλά νομίζω πως το πήρα το μικρόβιο. Μου αρέσει πολύ να παίζω με τα ρούχα, να κάνω διάφορους συνδυασμούς, να κόβω ρούχα και να τους βάζω διάφορα πάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved