Ορφέας Παπαδόπουλος: Τον εκνευρίζει η ταμπέλα «παιδί χωρισμένων γονιών»;
Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: Τον εκνευρίζει η ταμπέλα «παιδί χωρισμένων γονιών»;

«Δεν με εκνευρίζει η ταμπέλα ««παιδί χωρισμένων γονιών». Δεν είμαι ούτε το πρώτο, ούτε και το τελευταίο. Νομίζω πως αυτή η ταμπέλα υπήρχε παλαιότερα, τώρα δεν υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Παπαδόπουλος!

Έχει δηλώσει πως δεν ξέρει αν θα ήθελε να παντρευτεί ποτέ. Αυτό το λέει γιατί είναι επηρεασμένος από το γάμο των γονιών του; Ο ίδιος απάντησε στο entertv: «Όχι μόνο από το γάμο των γονιών μου... είμαι επηρεασμένος από το 80% των γάμων, σε όλο τον κόσμο. Σε ένα βαθμό το θεωρώ και περιττό, να σου πω την αλήθεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω παιδί αργότερα... πολύ αργότερα... δηλαδή πάρα πολύ αργότερα... (γέλια). Σε αυτή τη φάση δεν θα παντρευόμουν, αλλά αργότερα μπορεί να το δω αλλιώς το πράγμα... δεν ξέρεις τι γίνεται».

Υπάρχουν συμβουλές των γονιών του που ηχούν στα αυτιά του μέχρι και σήμερα και τις οποίες ακολουθεί πιστά; «Δεν είναι μια συμβουλή, είναι ένας ολόκληρος τρόπος ζωής. Κάποιες αρχές και αξίες που μου έχουν περάσει, γιατί τις ήθελαν και οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, οπότε τις ήθελαν και για το παιδί τους. Πρόκειται λοιπόν, για έναν τρόπο ζωής που δεν θα ήθελα να τον ξεπουλήσω ποτέ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved