Παναγιώτης Πετράκης: «Απέτρεψα θαυμάστρια από την αυτοκτονία»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Απέτρεψα θαυμάστρια από την αυτοκτονία»

Καλεσμένος της Σταματίνα Τσιμτσιλή, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης ο οποίοι μίλησε για τους γονείς του, την καριέρα, φιλαρέσκεια, τους θαυμαστές αλλά και το Θεό.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής όπως είχε δηλώσει και κατά το παρελθόν ήθελε να γίνει δεσπότης αλλά στο μέλλον τον κέρδισε η υποκριτική και το τραγούδι. Και μπορεί να έχει πολύ καλή σχέση με το Θεό αλλά όχι με το δόγμα του Χριστιανισμού και γενικότερα με τα δόγματα και τα στερεότυπα.

Έκπληξη προκάλεσε ο Παναγιώτης Πετράκης όταν αποκάλυψε στην εκπομπή «FTHIS TV» πως από πέντε ετών παρότρυνε τους γονείς του να χωρίσουν γιατί έβλεπε πως μαζί δεν περνούν καλά, γεγονός που τον στεναχωρούσε. «Είναι καλό οι άνθρωποι να είναι ισορροπημένοι και ευτυχισμένοι, με όποιο είδος ζωής επιλέξουν, γιατί αυτό περνάει και στα παιδιά. Εγώ θυμάμαι πως από 5 χρονών ήθελα να χωρίσουν οι γονείς μου. Ήξερα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι, ξεχωριστά, θα είναι πολύ καλύτερα από ότι μαζί. Όπως και έγινε όταν πλέον χώρισαν. Είναι δύο καλοί φίλοι και ο καθένας είναι πολύ πιο ευτυχισμένος και τα έχει πιο καλά με τον εαυτό του. Θυμάμαι μια ασυνεννοησία, τσακωμούς και να μην υπάρχει ηρεμία. Είναι δύο άνθρωποι που εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος. Αυτό είναι όλο. Ένα παιδί θέλει να βλέπει τους γονείς του καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε τότε, ο performer για τη σημερινή σχέση με τους γονείς του επεσήμανε: «Έχω εξαιρετική σχέση με τους γονείς μου. Έχω την τύχη να έχω δύο απίστευτα καλούς γονείς. Ήταν και είναι μαζί μου σε κάθε βήμα, τόσο ηθικά όσο και για πολλά χρόνια οικονομικά. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερους γονείς».

Όσο για τον εαυτό του, δηλώνει φιλάρεσκος και μη διαθέσιμος να κάνει θυσίες για να κερδίσει κάποιο ρόλο. «Δεν θα έπαιρνα τριάντα κιλά για να κερδίσω ένα ρόλο, ίσως δεν είμαι τόσο ώριμος ακόμα για να το δεχτώ. Μου αρέσει η εμφάνισή μου και δεν θέλω να την αλλάξω», είπε ο ηθοποιός.

Ενώ τέλος, απαντώντας με αφορμή ερώτηση τηλεθεάτριας εξομολογήθηκε πως κατά το παρελθόν έσωσε μια θαυμάστρια του από την αυτοκτονία και είναι πολύ περήφανος για τον εαυτό του. «Κάποια στιγμή μια θαυμάστρια, μου έστειλε ένα γράμμα και σκεφτόταν να αυτοκτονήσει και την απέτρεψα», δήλωσε ο Παναγιώτης Πετράκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved