ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λάσκαρη-Τσιώρης: Όλα όσα έγιναν στη δεξίωση στην Μύκονο
Showbiz

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λάσκαρη-Τσιώρης: Όλα όσα έγιναν στη δεξίωση στην Μύκονο

Ένα μεγάλο πάρτι για όλους τους φίλους τους, έδωσαν η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρης, μετά το γάμο τους.

Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες! Το ζευγάρι έφτασε στη δεξίωση λίγο μετά τις οκτώ. Καλεσμένοι ήταν περίπου 150 με 200 άτομα, όλοι οι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους ο Μάνος Κατσαμπούρης και η Χριστιάνα Γαργαροπούλου και οι δύο οικογένειες. Το παντρεμένο ζευγάρι μπήκε με ποτ πουρί τραγουδιών, ενώ στην είσοδο, αντί για βιβλίο ευχών, υπήρχαν κοχύλια και μαύροι μαρκαδόροι.

Οι μπομπονιέρες ήταν κλασικά κουτιά με λευκές πέτρες αντί για κουφέτα. Όλη η δεξίωση είχε γεύση από θάλασσα, όλα ήταν λευκά και μπλε για να ταιριάζουν με το τοπίο! Παντού υπήρχαν κορδέλες, κοχύλια και αστερίες, ενώ το σκηνικό απογείωνε η θέα, αφού η θάλασσα ήταν… «πιάτο». Το κλίμα συγκίνησης ήταν διάχυτο και στη δεξίωση. Τη διασκέδαση ανέλαβαν αρκετοί διάσημοι dj, οι οποίοι θέλησαν να το κάνουν δώρο στον πολύ καλό τους φίλο Ντίνο Τσιώρη και παρά το ότι έπαιξε πολύ λίγη ελληνική μουσική έτσι για το έθιμο, ωστόσο ήταν ένα από τα καλύτερα πάρτι γιατί όλοι χόρευαν ασταμάτητα από τις 9 το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα, με τον πατέρα της νύφης να δίνει ρέστα.

Αν και δεν υπήρχε μπουφές, ωστόσο το φαγητό ήταν πλούσιο, με 12 ορεκτικά, 2 σαλάτες και τρία κυρίως πιάτα για να διαλέξει ο κόσμος: μακαρόνια με γαρίδες και θαλασσινά, κοτόπουλο φιλέτο και χοιρινή μπριζόλα. Η τούρτα ήταν επίσης εντυπωσιακή αφού ήταν σε γαλάζιο χρώμα διακοσμημένη με πέτρες! Το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί ενώ για τους ξενύχτηδες σερβιρίστηκαν λουκουμάδες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved