Κατερίνα Λέχου: Εξηγεί γιατί πολλές φορές εξαφανίζεται από τα φώτα της δημοσιότητας
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Εξηγεί γιατί πολλές φορές εξαφανίζεται από τα φώτα της δημοσιότητας

Κομψή, με στυλ, με χαμόγελο αλλά και ήθος είναι η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Celebrity» εξηγεί γιατί κατά διαστήματα εξαφανίζεται από το «σινάφι» και γιατί δεν διατυμπανίζει την προσωπική της ζωή. «Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την προσωπική μου ζωή για να φανώ. Αντίθετα πολύ συχνά εξαφανίζομαι. Οπότε ίσως αυτό να γεννάει ένα είδος σεβασμού από τους ανθρώπους προς εμένα και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν κρύβω τα προσωπικά μου, δεν μπορώ να κρύψω ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου αλλά δεν τα προτάσσω κιόλας για κανένα λόγο», δηλώνει.

Όσον αφορά στη δημιουργία οικογένειας κι αν είναι κάτι που την απασχολεί, την αγχώνει και την προβλαηματίζει, η Κατερίνα Λέχου αναφέρει: «Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να ακολουθεί αυτό που είναι προδιαγεγραμμένο. Ο στόχος δεν είναι να σκηνοθετείς τις κινήσεις σου αλλά να βρεις πού σε πάει το ποτάμι της ζωής σου. Είναι πολύ δύσκολο και κάποιες φορές προσπαθούμε να κάνουμε βιαίως κάποια πράγματα επειδή πρέπει και επειδή είναι έτσι τα κοινωνικά δεδομένα. Ευτυχώς ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου έχουμε τέτοια προβλήματα οπότε δεν δέχομαι τέτοιες πιέσεις. Απλώς ακολουθώ την ζωή μου».

Ποια είναι όμως η σχέση της ηθοποιού με το χρόνο; Είναι φίλοι ή εχθροί με τον καθρέφτη της και τι κάνει για να διατηρείτε λαμπερή και «νέα»; «Σε κανέναν δεν αρέσει να ανακαλύπτει φθορές από το χρόνο. Απλώς μου δημιουργείται ένα μεγάλο ερώτημα με το πώς μπορείς να επέμβεις για να το αλλάξεις. Το βρίσκω σουρεαλιστικό. Το να βλέπεις για παράδειγμα μια μάνα και μια κόρη δίπλα δίπλα να μοιάζουν υπερβολικά είναι σουρεαλιστικό. Μου αρέσει να προσέχω την εμφάνισή μου με φυσικούς όμως τρόπους. Προσπαθώ να τρώω και να κοιμάμαι σωστά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχει να κάνει άλλωστε και με το DNA του ανθρώπου. Άλλοι γερνούν άσχημα και άλλοι όχι. Εγώ μέχρι στιγμής θεωρώ πως είμαι από τις τυχερές οπότε συμβιβάζομαι με αυτό», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved