Showbiz

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για τον γάμο της: «Είχαμε απομακρυνθεί με τον Θοδωρή ένα χρόνο»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη μετά την γέννηση του γιου της, Φίλιππου-Ραφαήλ.

"Η προτεραιότητά μου είναι να είμαι καλά ότι σημαίνει αυτό... η ψυχολογία μου να είναι καλή γιατί αυτό περνάει στο παιδί μου και στον άντρα μου... Θέλω να κάνω κάτι που μου αρέσει γιατί χρόνο έχω" είπε χαρακτηριστικά!

Η Σίσσυ, η οποία είναι μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη σχεδόν επτά χρόνια, αποκάλυψε πόσο άλλαξε η σχέση της με τον σύζυγό της μετά τη γέννηση του παιδιού! «Οι αλλαγές είναι τεράστιες που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι. Μας πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε δηλαδή μετά τον πρώτο χρόνο του παιδιού καταλάβαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας και μάλιστα έγινε όταν ετοιμάζαμε το θρησκευτικό μας γάμο»!

Και δεν δίστασε να πει με απόλυτη ειλικρίνεια: «με σόκαρε που ένα χρόνο δεν είχαμε μία κοινή φωτογραφία... Ο Θοδωρής έλεγε ότι έχουμε απομακρυνθεί από καιρό... Είχε επίγνωση της κατάστασης νωρίτερα από εμένα» και αποκάλυψε πώς ακόμα και όταν έκαναν ταξίδια είχε το μυαλό της συνέχεια στο παιδί και δεν αισθανόταν καλά. «Το καμπανάκι μου χτύπησε πώς πρέπει να ξανακερδίσω τη σχέση μου τη μέρα του γάμου μου... Είπαμε ότι αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και από εκεί νομίζω το κρατήσαμε με νύχια και με δόντια με πολύ δουλειά..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved