Ναταλία Γερμανού: «Τις τελευταίες ώρες μου στη γη θέλω να της περάσω με έρωτα»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Τις τελευταίες ώρες μου στη γη θέλω να της περάσω με έρωτα»

Γεμάτη πάθος, έρωτα και τρέλα η Ναταλία Γερμανού ακόμα και την ώρα που ο κόσμος... τελειώνει!

Η παρουσιάστρια μίλησε στο gossip-tv.gr για το τέλος του κόσμου και τη θεωρία των Μάγιας. «Δεν πιστεύω ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012. Έχω διαβάσει πάρα πολύ για τους Μάγιας και ξέρω τι υποστήριζαν. Η θεωρία τους λέει πως θα κλείσει ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας καινούργιος και όχι ότι θα «ανοίξει» η θάλασσα και θα μας καταπιεί. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει ηρεμία και ψυχραιμία για να αποφύγουμε τα χειρότερα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Αν όμως η θεωρία γινόταν πραγματικότητα πώς θα το αντιμετώπιζε και ποια θα ήταν η τελευταία της επιθυμία; «Αν ίσχυε και ήμουν σε θέση να το γνωρίζω, θα έδινα όλα μου τα υπάρχοντα – σπίτια, αυτοκίνητα, ρούχα, παπούτσια, χρήματα κλπ – σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη και θα τους έδινα την ευκαιρία να ζήσουν για ένα διάστημα τη ζωή που δεν είχαν. Όσο για μένα θα έπαιρνα ελάχιστα ρούχα κι ένα άτομο που αγαπάω πολύ και θα πήγαινα στη θάλασσα να καθίσουμε εκεί και να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας και έρωτα», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Ποιος θα ήταν ο «τυχερός»; Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει αυτόν τον ένα που θα ήθελε να περάσει μαζί του τις τελευταίες στιγμές της ζωής της όμως μας διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα που της έχει «χτυπήσει την πόρτα». Τέλος, η Ναταλία Γερμανού, μας δήλωσε με έναν αναστεναγμό «τις τελευταίες ώρες μου στη γη θέλω να της περάσω με έρωτα. Νομίζω μου αξίζει.».

Τώρα σε ποιον πρώην σύντροφό της αναφέρεται... αν έρθει το τέλος του κόσμου ίσως το μάθουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved