Showbiz

Στα δικαστήρια Χωμενίδης-Μπαρμπαρίγου για τρία ποτήρια κονιάκ αξίας 285 ευρώ!

Gossip-tv Team

Αγωγή 20.000 ευρώ είχε καταθέσει ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης το 2006 κατά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγού της.

Την εποχή που οι μισθοί ήταν παχυλοί και η οικονομική κρίση δεν μας είχε «επισκεφτεί» ο Χρήστος Χωμενίδης με την παρέα του θέλησαν να δειπνήσουν στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αλλά έφυγαν δυσαρεστημένοι. Ένας ροφός και τρία ποτήρια κονιάκ ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί η κόντρα. Βέβαια το πρόβλημα δεν ήταν η ποιότητα του φαγητού όπου ήταν εξαιρετική αλλά ο λογαριασμό στο τέλος της βραδιά.

Το κονιάκ που επέλεξε η παρέα του κύριου Χωμενίδη ήταν το ακριβότερο στο εστιατόριο, άξιζε 1300 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Το σύνολο του λογαριασμού ανερχόταν στα 405 ευρώ και ο συγγραφέας αρνήθηκε να πληρώσει και αποχώρησε πριν προλάβει να έρθει η αστυνομία την οποία είχε καλέσει ο σύζυγος της γνωστής μαγείρισσας. Ο Χρήστος Χωμενίδης στη συνέχεια κατέθεσε αγωγή και οι δύο άντρες συναντήθηκαν στα δικαστήρια.

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε έξι χρόνια αργότερα και δικαίωσε τον συγγραφέα αυξάνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 20.000 ευρώ. Τι λέει όμως για το περιστατικό ο σύζυγος της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου;

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved