Showbiz

Εύη Δρούτσα: Ο άγνωστος γάμος της και η αιτία χωρισμού!

Gossip-tv Team

Για πρώτη φορά η Εύη Δρούτσα «άνοιξε την καρδιά της» σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους, στο Mega Κύπρου, για τη ζωή της, το γάμο της, το χωρισμό αλλά και την αδυναμία που έχει στην κόρη της Μαργραρίτα. «Παντρεύτηκα επειδή έμεινα έγκυος στα 19 μου. Ο γάμος μας κράτησε πάρα πολλά χρόνια ο σύζυγός μου όμως είχε ένα... κακό πάθος» εξομολογείται η Εύη Δρούτσα και εξηγεί, λέγοντας: «Είχε πάθος με τα χαρτιά απλά κάποια στιγμή είχαμε πει δεν πάει άλλο... Γι αυτό και χωρίσαμε!»

Όπως ανέφερε η στιχουργός το διαζύγιο ήταν επιθυμία και της κόρης της την οποία πάντα άκουγε, κάτι που θεωρεί λάθος. «Πάντα έκανα ότι ήθελε η κόρη μου και ήταν λάθος αυτό. Έλεγα πολλές φορές στον εαυτό μου εγώ δεν κάνω αυτό το πράγμα γιατί έχω μία κόρη... Έχω αφιερώσει όλη μου την ζωή στην Μαργαρίτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Εύη Δρούτσα όπως αποκάλυψε έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της την οποία όμως η ίδια εκμεταλλεύτηκε «Πάντα έκανε ότι ήθελε στην ζωή μου.. Εκμεταλλεύονταν την μεγάλη αγάπη που της είχα.. Όταν η Μαργαρίτα έκανε σχέση και ένιωθα λίγο πλέον μόνη μου, μετά μόλις χώριζε επέστρεφε πάλι πίσω», αναφέρει. Ενώ τέλος όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε γιατί δεν ξανά έφτιαξε τη ζωή της η στιχουργός και μέλος κριτικής επιτροπής σε κυπριακό talent show απάντησε: «Δεύτερη σχέση μετά τον γάμο μου δεν έκανα ποτέ... Δεν πρόλαβα». Δείτε όλη τη συνέντευξη της Εύης Δρούτσα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved