Η showbiz μιλάει για…. το τέλος του κόσμου
Showbiz

Η showbiz μιλάει για…. το τέλος του κόσμου

Σε πολύ λίγες ώρες, ο κόσμος όπως τον ξέραμε θα τελειώσει. Αυτό τουλάχιστον υποστήριζαν οι Μάγιας με τις προφητείες τους.

Στην εκπομπή " Breakfast στα Fm με τον Μιχάλη", στον 95.2 Athens Dee Jay, σε μια πολύωρη εκπομπή αφιερωμένη στην τελευταία μέρα του κόσμου, γνωστά ονόματα από των χώρο της showbiz μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, τις αγωνίες τους αλλά και τις επιθυμίες τους... κάνοντας πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις..

Η Έφη Θώδη δήλωσε: «Ποια καταστροφή μωρέ δεν υπάρχει καταστροφή αυτή είναι ανεγκέφαλοι και δεν ξέρουν τι λένε... Ο κόσμος ξεκινάει από την αρχή.. Μόνο ο θεός ξέρει τι θα γίνει.. Εγώ δεν πιστεύω κανέναν προφήτη, πιστεύω μόνο τον Ιησού Χριστό. Μόνο Αυτός ξέρει τι θα γίνει... Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι σε κάποιον για να ζητήσω συγνώμη, αντιθέτως αυτοί μου έκαναν για να ζητήσουν συγνώμη από εμένα. Αυτό που δεν πρόλαβα να κάνω και ήταν ένα από τα όνειρά μου, ήταν να κάνω κινηματογράφο... ίσως να προλάβω να το κάνω...

Η Εύα Λάσκαρη εξομολογήθηκε: «Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μπορώ να τρώω τα πάντα! Να μην κάνω καθόλου δίαιτα καθόλου γυμναστική και να είμαι όπως θέλω να είμαι... Μόλις παντρεύτηκα και θέλω να κάνω ένα παιδί και ελπίζω, αν έρθει το τέλος του κόσμου και δεν προλάβω, να το κάνω στην επόμενη ζωή... Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την μαμά μου τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου για τα δύσκολα χρόνια που περάσανε μαζί μου...»

Τζόυς Ευείδη: «Σε περίπτωση που η προφητεία βγει αληθινή εγώ θα είμαι πανέτοιμη να ζήσω τις πιο απολαυστικές μου στιγμές. Θα κάνω αυγά τηγανητά με πατατούλες, θα βάλω το Don Giovanni του Mozart, θα πάρω αγκαλιά τα σκυλιά μου και τα γατιά μου, ή θα κάνω σεξ. Δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα ακόμα... είμαι πάρα πολύ μικρή.. δώστε μου άλλη μία ευκαιρία... Δεν ξέρω από πού να πρωτοζητήσω συγνώμη... δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν αδικήσει πολλούς. Θα ζητούσα συγνώμη μάλλον από τους φίλους μου που χάνω κατά καιρούς γιατί με τρώνε οι δουλειές. Θα ζητούσα συγνώμη από τους φίλους μου που έχω πολύ καιρό να τους δω. Μόνο από αυτούς.

Γεράσιμος Γεννατάς: «Το τέλος του κόσμου νομίζω ότι θα ήτανε μια πολύ όμορφη αφορμή για γιορτή, τουλάχιστον το τέλος αυτού του κόσμου, αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ωραίος ο κόσμος, είναι ένα ωραίο μέρος για να γεννηθείς. Οπότε θα μπορούσαμε να το γιορτάσουμε! Να πάρουμε να κάνουμε μια πολύ ωραία συνταγή.. να πάρουμε μαγιά από τα μάγια των Μάγια και να φτιάξουμε ένα πολύ ωραίο γλυκό να του βάλουμε πάνω κεράκια και λαμπιόνια που θα τα σβήναμε την ώρα που θα έσκαγε αυτός ο έρημος κόσμος. Δυστυχώς νομίζω ότι αυτό που θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ που δεν θα προλάβω να έχω δει, αν τελειώσει αυτός ο έρημος κόσμος, είναι την ολοκλήρωση του θεάρεστου και εθνικού έργου του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη. Της εξόντωσής μας εννοώ και της εξαθλίωσης μας για να μην παρεξηγούμαι... Θέλω να ζητήσω συγνώμη και επειδή είναι μεταφυσικό, στην γενικότερη σφαίρα του φανταστικού, από την Βασούλα που δεν θα έχουμε προλάβει να κάνουμε ένα παιδάκι.

Παύλος Χαϊκάλης: «Αν έρθει το τέλος του κόσμου, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι δεν θα ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα. Άρα θα κοιμόμαστε όλοι γιατί πρέπει να μας πάρει όλους η μπάλα.. γιατί αν είναι να την γλιτώσουν κάποιοι αυτό αποτελεί κοινωνική αδικία. Βέβαια, επειδή στην Ελλάδα οι κοινωνικές αδικίες είναι φαινόμενο, αυτό μπορεί να συμβεί και να την γλιτώσουν κάποιοι. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα υπάρχουν εξεταστικές επιτροπές γιατί είναι της μόδας να μην υπάρχουν τώρα. Για να δημιουργήσουν ανακρίσεις κάποιοι πρέπει να παραμείνουν ή όχι ζωντανοί, οπότε το μέλλον γενικότερα και στην Ελλάδα για την καταστροφή του κόσμου παραμένει αβέβαιο.Θα ήθελα να προλάβω να ρίξω καμιά 15αριά 20 χιλιάδες χαστούκια σε κάποιους που θέλω πάρα πολύ να το κάνω με πολύ αγάπη. Η συγνώμη είναι πολύ σημαντικό πράγμα για να το χαλαλίσω σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν τίποτα».

Μαρία Καβογιάννη: «Αν έρθει το τέλος του κόσμου σε ένα λεπτό όπως βλέπουμε όλοι ότι θα γίνει, θέλω να προλάβω να φάω ένα σουφλέ σοκολάτας γιατί κάνω δίαιτα και έχω πάρα πολύ καιρό να το κάνω αυτό. Επίσης θα ήθελα να προλάβαινα έστω και για μία εμφάνιση να κάνω ένα χορευτικό στο Moulin Rouge. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το σύμπαν για την μόλυνση που του έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια».

Αλέξης Κωστάλας: «Υπήρχε ένα σύνθημα: ε!ε!... έρχεται!..και όλο έρχεται και ποτέ δεν έχει έρθει.. Αλλά όπως ξέρουμε πολύ καλά δεν υπάρχει στο σύμπαν ούτε τέλος ούτε αρχή. Άρα τα πράγματα απλά συνεχίζονται... Πάρα πολλά πράγματα δεν έχω προλάβει να κάνω αλλά θα τα κάνω. Νομίζω ότι τη συγνώμη τη ζητάμε πάρα πολλές φορές για τα λάθη που κάνουμε, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να περιμένουμε την επόμενη συγνώμη που θα ζητήσουμε γιατί χωρίς συγνώμη δεν γίνεται. Κάπου συγκεκριμένα δεν έχω να ζητήσω συγνώμη, αλλά όσοι με ξέρουν και όσοι ενδιαφέρονται για μένα ξέρουν ότι αυτόματα ζητάω συγνώμη όταν κάτι που έχω κάνει έχει πάει στραβά ή κάτι που έχω κάνει τους έχει πειράξει. Οπότε πάντα θα ζητάμε συγνώμη.. είναι μια γενική συγνώμη αλλά ποτέ ο σκοπός δεν ήταν να πειράξουμε, ούτε να στενοχωρήσουμε ούτε να θίξουμε».

Πετρούλα Κωστίδου: «Από ότι έχω διαβάσει και έχω ενημερωθεί, η γη μπορεί ανά πάσα στιγμή να χτυπηθεί από κομήτες, από αστεροειδής αν και τέτοιες συγκρούσεις είναι πάρα πολύ σπάνιες. Βέβαια, ο τελευταίος μετεωρίτης που έπεσε στην γη ήταν πριν καμιά 60 εκατ. χρόνια και είχε σαν αποτέλεσμα να καθαρίσει οτιδήποτε υπήρχε πάνω ,δεινόσαυροι και όλα τα συναφή. Βέβαια, τα πάντα ρη, δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο τα πάντα αλλάζουν, η μόνη σταθερά σ' αυτό τον κόσμο είναι ότι τα πάντα αλλάζουν. Οπότε κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Δεν υπάρχει τέλος του κόσμου.. μπορεί να υπάρχει ένα τέλος του γνωστού κόσμου, ούτως η άλλως υπάρχει κάθε μέρα τέλος του γνωστού κόσμου και ξεκινάει κάτι καινούργιο... Τι; ότι θα πεθάνουμε όλοι; Και ότι ήρθε η καταστροφή; Εγώ πάντως θέλω να κολυμπήσω με δελφίνια!!! αυτό δεν έχω κάνει ακόμα.. Έχω ταξιδέψει πολύ στην ζωή μου αν και είμαι πολύ μικρή ακόμα, έχω πολλές εμπειρίες στην ζωή μου αλλά αυτό που δεν έχω κάνει ακόμα και θα ήθελα να κάνω είναι να κολυμπήσω με δελφίνια... Δεν θέλω να ζητήσω συγνώμη γιατί στη ζωή μου δεν μετανιώνω για τίποτα που έχω κάνει.. Όταν κάνω ένα λάθος δεν το μετανιώνω απλά το σημειώνω στο μυαλό μου και δεν το ξανακάνω.. Πάντα μαθαίνω από τα λάθη μου. Και αν έχει γίνει κάτι ζητάω επί τόπου συγνώμη».

Εβελίνα Παπούλια: «Αν έρθει το τέλος του κόσμου νομίζω ότι όλη η παρέα θα φύγει όλη μαζί οπότε νομίζω ότι δεν θα έχουμε ούτε άλλη επιλογή όπως επίσης θα κάνουμε χαβαλέ την ώρα που πετάμε. Όταν ξέρεις ότι έρχεται το τέλος δεν σκέφτεσαι τι δεν έχεις κάνει αλλά με ποιους θέλεις να είσαι μαζί. Εγώ να πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου. Εγώ είμαι στην παρέα του Νεύτωνα που είπε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2060, περιμένω αυτό δηλαδή. Είμαι πολύ ενοχική για να έχω βλάψει κάποιον αλλά εκείνη την ώρα δεν ξέρω τι μπορεί να θυμηθώ. Δεν ξέρω αν σε παιδική ηλικία είχα πάρει κανενός το παιχνίδι και του είχα δημιουργήσει τραυματικές εμπειρίες, αλλά αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται κάτι».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αν βγει αληθινή αυτή η προφητεία για το τέλος του κόσμου λυπάμαι πάρα πολύ.. Θα στενοχωριόμουν πολύ. Να πω σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάω πόσο τους αγαπάω. Ευτυχώς τους το λέω συνέχεια, θα τους το ξαναέλεγα βέβαια. Και γενικότερα θα έκανα διαφόρων ειδών προσευχές. Δεν θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από κάποιον συγκεκριμένα γιατί γενικότερα το τιμώ το συγνώμη το λέω όποτε χρειάζεται άρα νιώθω καλυμμένη».

Κλέλια Ρένεση: «Αν γίνει κάτι τέτοιο εγώ θα τραβάω τα μαλλιά μου γιατί θα ήθελα να το έχει καθορίσει μια προφητεία ελληνική.. τόσες χιλιάδες χρόνια πριν πολιτισμός και θα έρθει άλλη προφητεία να μας καθορίσει το τέλος του κόσμου όλων των πολιτισμών; Τσαντίζομαι! Αυτό που θα ήθελα να κάνω πριν έρθει το τέλος του κόσμου, να το προλάβω δηλαδή είναι να βρίσω όσους θέλω να βρίσω, να μουτζώσω όλους τους πολιτικούς που θέλω να μουτζώσω και να κάνω ένα ταξίδι στο φεγγάρι. Αν έπρεπε αν ζητήσω από κάποιον συγνώμη πριν έρθει το τέλος του κόσμου αυτός θα ήταν η μάνα μου για όλα αυτά που της έχω κάνει και νομίζω και η γη γι' αυτά που της έχουμε κάνει γιατί είμαστε άνθρωποι...».

Χάρης Ρώμας: «Η αγαπημένη μου ρήση είναι, «δεν έγινε και το τέλος του κόσμου» οπότε κανένας Μάγια δεν θα μου το χαλάσει εμένα αυτό για να σταματήσω να το λέω. Γιατί αν γίνει το τέλος του κόσμου δεν θα μπορέσω να το λέω. Δεν θα γίνει το τέλος του κόσμου.. Το τέλος κάποιου κόσμου έχει γίνει και γίνεται πάντα γιατί όχι οι Μάγια αλλά κάποιοι που κάνουν μάγια, κάποιοι πλουτοκράτορες ουσιαστικά εκμεταλλεύονται όλο τον πλούτο και οι υπόλοιποι μένουν στον άσο. Κάποιοι στραγγίζονται οικονομικά δεν αντέχουν και γι' αυτούς έρχεται το τέλος του κόσμου. Αν πράγματι γίνει το τέλος του κόσμου που δεν το πιστεύω, θα ήθελα να είχα προλάβει να κάνω μια ταινία που σχεδιάζω για το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Για να αισθανθώ πιο international πριν φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο και να μη φωνάξω μόνο αντίο κόσμε αλλά να φωνάξω και ένα ariventertsi εφόσον θα έχω και με την Ιταλία πάρε δώσε.. Θα ζητούσα συγνώμη μόνο από τον γάτο μου γιατί του έχω κάνει στείρωση και για να μην είναι θεόχοντρος,που είναι, του κάνω δίαιτα και αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει και διαμαρτύρεται συνέχεια με δαγκώνει για να μου δείξει ότι θέλει να φάει και τον λυπάμαι και έτσι θα ήθελα να του ζητήσω μια συγνώμη γιατί βλέπει όλους γύρω του να τρώμε και δεν καταλαβαίνει.. Αλλά από τους ανθρώπους δεν θα ζητούσα γιατί έχω φροντίσει και ελπίζω να φροντίζω και στο μέλλον πάντα, στους ανθρώπους δηλαδή που έχω αδικήσει άθελά μου να τους ζητάω συγνώμη γιατί έτσι και αλλιώς θέλω να φύγω με καθαρή την ψυχή από αυτό τον κόσμο είτε γίνει φυσιολογικά είτε γίνει με συντέλεια...».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν ξέρω για το τέλος του κόσμου πάντως το τέλος της Ελλάδας δεν βλέπω να είναι και πάρα πολύ μακριά από αυτά που γίνονται.. Λες να συμπέσουν? Αν είναι να έρθει θε να' ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει. Είμαι κουλ, ας είμαστε έτοιμοι για όλα. Τα περισσότερα δεν έχω προλάβει να τα κάνω, πρέπει να σπεύσω! Από πού να αρχίσω; Η αλήθεια είναι ότι παντρεύτηκα και μικρή και έχω αφήσει πολλά πράγματα που δεν έκανα. Αν προλαβαίνω να τα κάνω όλα τώρα δεν ξέρω... Συγνώμη θα ήθελα να ζητήσω από τον Θεό, από τους ανθρώπους, όλοι έχουμε κάνει λάθη και άλλοι μου οφείλουν συγνώμη και εγώ οφείλω σε κάποιους άλλους.. που να μπλέκεις με όλο αυτό; Δεν θα σταματάμε να ζητάμε συγχωρέσεις. Ας ζητήσω συγνώμη από τον θεό αν δεν ήμουν τόσο καλή όσο με περίμενε, θεέ μου συχώρα με».

Κατερίνα Ζαρίφη: «Επιτέλους το τέλος του κόσμου έρχεται.. επιτέλους θα γουρουνιάσουμε ελεύθερα! Τέρμα στον φόβο της θερμίδας... άλλωστε θα πεθάνουμε. Οπότε, αρπάξτε και εσείς ένα μπούτι αρνί και κάντε το δικό σας. Εγώ έχω μια ιδιαίτερη χαρά γιατί επιτέλους θα λάβω μέρος σε καλλιστεία, ποιος θα μου πει κάτι; Θα πάω για Miss Κόσμος γιατί έρχεται το τέλος του κόσμου. Αυτό που δεν είχα προλάβει να κάνω είναι να κάνω πρωινό σε άλλο ραδιόφωνο και να μιλάω σε ένα άλλο πρωινό. Αλλά τι λέω; Μόλις το κάνω.. γιατί είναι το τέλος του κόσμου. Να ζητήσω συγνώμη από τους γονείς μου που δεν έγινα η πρωταθλήτρια ενόργανης που είχα ονειρευτεί.. Ναι μεν πέτυχα κάποια στιγμή το φλικ φλακ αλλά δεν πήγαμε τόσο καλά όσο υπολογίζαμε».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαστε φορτωμένοι πια οπότε θα ήταν καλό να γίνει το τέλος του κόσμου για να ξεκαθαριστεί το πράγμα. Να αδειάσουμε και λίγο. Δεν έχω προλάβει να κάνω ελεύθερη πτώση, όλα τα άλλα τα έχω κάνει. Και ένα γάμο δεν πρόλαβα να κάνω αλλά δεν πειράζει στην άλλη ζωή. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από την μαμά μου που δεν της έλεγα κάθε μέρα ότι την λατρεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved