Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει πως χρειάστηκαν 7 χρόνια για να μάθει κολύμπι!
Showbiz

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει πως χρειάστηκαν 7 χρόνια για να μάθει κολύμπι!

«7 χρόνια μάθαινα κολύμπι, 7 χρόνια βούλιαζα», δήλωσε πασίγνωστη ηθοποιός προκαλώντας έκπληξη αλλά και γέλιο σε παρουσιάστρια και τηλεθεατές.

Ο λόγος για την Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ο κόσμος ανάποδα» με τη Σοφία Τσίπα και μίλησε για τη ζωή της, την οικογένειά της και τις.. αδυναμίες της. Η Ελένη Ράντου δήλωσε πως στη ζωή της μπορεί να κάνει καλά ότι αγαπάει εξηγώντας πως γι' αυτό δεν έχει καμία επαφή με το νοικοκυριό. Το μεγάλο της πρόβλημα όπως ανέφερε είναι το κολύμπι. «7 χρόνια μάθαινα κολύμπι, 7 χρόνια βούλιαζα», αποκάλυψε προσθέτοντας με χιούμορ πως κολυμπάει με μπρατσάκια και της λείπει η κουλούρα.

Τέλος, η ηθοποιός ανέφερε κι ένα παράδειγμα για να εξηγήσει το πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει με το κολύμπι «Μου έχει συμβεί ένα καλοκαίρι με καύσωνα να έχω πάει σε ένα κολυμβητήριο, στη Θεσσαλονίκη, για να κολυμπήσω και να με αναγνωρίσουν κάτι παιδάκια. Ήρθαν κατά πάνω μου φωνάζοντας «Ελένη, Ελένη» και με έπιαναν. Εγώ όμως βούλιαξα. Το τι νερό ήπια δεν φαντάζεστε. Και πώς να πεις στα παιδιά τι είναι αυτό που σου συμβαίνει... δεν μίλαγα κι απλώς μια βούλιαζα και μια έβγαινα ξανά στην επιφάνεια του νερού. Ήταν τραυματική η εμπειρία. Ευτυχώς τη γλίτωσα και δεν πνίγηκα», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved