Απίστευτη εξομολόγηση της Τσιλύρα: «Πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, έχασα τα μαλλιά μου»
Showbiz

Απίστευτη εξομολόγηση της Τσιλύρα: «Πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, έχασα τα μαλλιά μου»

Η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα και σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου αποκάλυψε πώς πέρασε «ένα καρκίνο στο στήθος. Χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες»!

Της έχει συμβεί ποτέ να νιώσει ότι χρειάζετε την βοήθεια κάποιου ειδικού, ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της τα προβλήματά της;

Η ίδια αποκαλύπτει στο entertv: «Συνέβη, όταν με επισκέφτηκε η αρρώστια. Πριν από 5 χρόνια, πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Ήταν αρκετά μεγάλος, χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, είδα τον εαυτό μου ν' αλλάζει, έχασα τα μαλλιά μου, έπρεπε να κρύβομαι κάτω από περούκες, δεν ήταν εύκολο. Εκεί σκέφτηκα να πάω σε ειδικό. Πήγα σε τρεις συναντήσεις και εκεί που του μιλούσα, θυμήθηκα τα λόγια του Καζαντζάκη από την Ασκητική. Λέω μέσα μου: «δεν έχεις καμία δουλειά εδώ». Πήγαινε έξω και πάλεψέ το. Βρήκα τόση δύναμη, ούτε εγώ δεν το ήξερα. Όλα πήγαν μια χαρά. Βρήκα το χιούμορ μου, έκανα πλάκα με τον γιο μου, με την περούκα, γελάγαμε πολύ... Όλα πέρασαν. Νιώθω σαν να γεννήθηκα ξανά. Έχω τόση όρεξη για πράγματα . "Είμαι ένα πλάσμα εφήμερο, αδύναμο, καμωμένο από λάσπη και ονείρατα. Μα μέσα μου νογώ να στροβιλίζονται όλες οι δυνάμεις του Σύμπαντος" Ασκητική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved