Δήλωση-Σοκ Ελληνίδας πρωταγωνίστριας: «Είχα στο ψυγείο μόνο μια ντομάτα»
Showbiz

Δήλωση-Σοκ Ελληνίδας πρωταγωνίστριας: «Είχα στο ψυγείο μόνο μια ντομάτα»

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Κλινική Περίπτωση» μίλησε για το άδοξο τέλος της πετυχημένης σειράς στο Mega, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν είχε στο ψυγείο της μόνο μία ντομάτα!

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα μιλάει η Ευαγγελία Μουμούρη και αποκαλύπτει για την Κλινική Περίπτωση: «Παρά τις προσπάθειες που έκαναν όλες οι πλευρές, δεν κατάφεραν να λυθούν τα προβλήματα. Το να μη συνεχιστεί μια σειρά το βρίσκω πολύ πιο τίμιο από το να γίνει ένας ενδεχόμενος δεύτερος κύκλος, για να καλύψουμε ώρες στο κανάλι χωρίς να πληρωθούμε. Πληρώθηκα τρία επεισόδια. Ο παραγωγός κάνει φιλότιμες προσπάθειες και σταθερά ευελπιστώ να μας ξεπληρώσει. Φαντάζεστε να παίζαμε για δεύτερη χρονιά και να είχαμε συνέχεια δυσκολίες και γκρίνιες;»

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς στη ζωή της δεν είχε ούτε τα απαραίτητα: «Εκείνη την περίοδο δούλευα. Ακόμη δεν με είχαν πληρώσει για το θέατρο και δεν είχα χρήματα. Είχα στο ψυγείο μόνο μια ντομάτα. Εγώ όμως είχα την οικογένειά μου. Όταν ήρθε η μητέρα μου σπίτι, κάλεσε οικογενειακό συμβούλιο και μου είπε: "Παιδί μου είσαι ορφανό;". Ήταν ένας κ@λ@παιδισμός, γιατί ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου και δεν ήθελα να με βοηθήσει η οικογένειά μου. Από επιλογή είχα μια ντομάτα τότε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved