Τι συμβαίνει με την Μόνικα και δέχεται «επιθέσεις»;
Showbiz

Τι συμβαίνει με την Μόνικα και δέχεται «επιθέσεις»;

Τι είναι αυτό που έκανε τον DJ και μουσικό παραγωγό Μιχάλη Δέλτα, τον διευθυντή εφημερίδας, Μιχάλη Μιχαήλ και την ηθοποιό Στεφανία Γουλιώτη να στραφούν εναντίον της Μόνικα;

Στις αρχές του μήνα, η Μόνικα ξεκινούσε τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μουσικές παραστάσεις, σημαίνοντας ένα άτυπο comeback ενόψει του νέου της άλμπουμ. Εκείνη την ημέρα λοιπόν η Στεφανία Γουλιώτη έγραψε στο Facebook: «Τι είναι αυτό που έχει πιάσει όλες τις νέες τραγουδίστριες να θέλουν να επιδεικνύουν πόση φωνάρα έχουν και πόσο αισθάνονται τα λόγια που λένε; Λυπάμαι αλλά εμείς οι ηθοποιοί παλεύουμε καθημερινά με το δαιμόνιο του ακκισμού! Γι αυτό με θυμώνει τόσο πολύ όταν το ακούω τόσο απροκάλυπτα στο τραγούδι. Λυπάμαι γιατί έχει γίνει πρότυπο αυτός ο τρόπος και πολλοί θα διαφωνείτε μαζί μου. Ας θυμηθούμε απλά πώς η Σωτηρία Μπέλλου τραγουδούσε και έμπλεκε το συναίσθημα. Ή το’ χεις ή δεν το΄ χεις… Μην μου το πετάς στην μούρη… (Αυτά σε μια έξαρση θυμού για την υποτιθέμενη καλή τέχνη)». Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Πρώτο Θέμα, μπορεί η ηθοποιός αν και δεν την κατονομάζει, να αναφέρεται στην Μόνικα. Στο σχόλιο της Γουλιώτη, like έκανε και ο Μιχάλης Μιχαήλ. Η Στεφανία Γουλιώτη αργότερα επανήλθε και πάλι μέσω Facebook και ευχαριστούσε την Φοίβη Αθηναίου για την κριτική της στην Μόνικα και την ταύτιση των απόψεών τους.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Μιχαήλ κοινοποίησε την δημοσίευση της Στεφανίας Γουλιώτη, μόνο που αυτή την φορά διαφωνούσε γράφοντας: «Εδώ βρίσαμε την Κική Δημουλά, στην Μόνικα θα κολλήσουμε;» Συμπλήρωσε μάλιστα πως αυτό το ανέβασε με επαίνους μια νέα ηθοποιός, αλλά και πως η Γουλιώτη είναι μια νέα ηθοποιός σχετικά προνομιούχα αφού ήταν ανέκαθεν το απόλυτο media darling, αλλά και πρωταγωνίστρια σε μεγάλα θέατρα.

Στον διαδικτυακό διάλογο, η απάντηση της Γουλιώτη ήταν: «Η υπερεκτίμηση είναι το τέλος των καλλιτεχνών και όσοι την χρησιμοποιούν αβίαστα εξυπηρετούν άλλους λόγους. Και σε μένα το ίδιο έγινε και απάντησα. Οι έπαινοι λοιπόν στο άρθρο για το φαινόμενο της υπερεκτίμησης για όσους σκεπτόμενους δεν το κατάλαβαν.»

Μπορεί η διένεξη Γουλιώτη-Μιχαήλ να έληξε σχετικά αναίμακτα, όμως η Μόνικα εξακολουθεί να εγείρει διαφωνίες. Ήταν η σειρά του Μιχάλη Δέλτα να γράψει την δική του άποψη στο Facebook. «Η μικρή Μόνικα είναι μια εναλλακτική τραγουδοποιός με γκαμπριολέ ανησυχίες. Μπορεί να τραγουδήσει στο Gagarin, στο Εθνικό και στο Μέγαρο με την ίδια υποβόσκουσα έπαρση. Στο παρελθόν όταν μου ζήτησε να της κάνω την παραγωγή του πρώτου album της, είχε πει ότι θα της έγραφε τραγούδια και ο Elton John... Μου θυμίζει τους εκπροσώπους των αριστερών κομμουνιστικών κομμάτων οι οποίοι έχουν πλάτες τις βίλλες τους. Τα media και κάτι παλιές φιλενάδες την εκθείασαν επειδή γνωρίζουν το νεαρό της ηλικίας της (επομένως δεν απειλούνται). Προτιμώ να τον παίξω δημόσια στο Σύνταγμα από το να ασπαστώ σχόλια τύπου η Μόνικα γράφει Χατζιδάκι. Αναγνωρίζω το ταλέντο της ηλικίας της και το θράσος της να τραγουδάει δυνατά τα τραγούδια της παρκάροντας το γκάμπριο αμάξι της. Κάθε δίσκος της κι ένα σκαλί πιο χαμηλά. Πάμε για άλλα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved