Ο μυστικός αρραβώνας Λάτσιου – Μακρυπούλια, τα δάκρυα της Ελένης και η δεκάχρονη φυλάκιση για πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη!
Showbiz

Ο μυστικός αρραβώνας Λάτσιου – Μακρυπούλια, τα δάκρυα της Ελένης και η δεκάχρονη φυλάκιση για πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη!

Πολλά ήταν τα θέματα της showbiz που άγγιξαν «κόκκινο» και αυτήν την εβδομάδα! Εσείς διαλέξατε τα πέντε καλύτερα κι εμείς σας τα ξαναπαρουσιάζουμε!

Πρώτο θέμα στην κατηγορία με τα top showbiz είναι η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για τον μυστικό αρραβώνα του Γιάννη Λάτσιου και της Ζέτας Μακρυπούλια. Η Βάνα Μπάρμπα κρατώντας δύο βέρες τις άφησε στον Γιάννη Λάτσιο και είπε ότι αρραβωνιάστηκε την Ζέτα Μακρυπούλια. Φυσικά όλο αυτό ήταν ένα αστείο της ηθοποιού για την σχέση-κόντρα που έχει ο κριτής με την παρουσιάστρια. Σκυτάλη παίρνει η Βίβιαν Ιωακείμ, η οποία έγινε γνωστή από την αισθησιακή ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη που είχε πρωταγωνιστήσει. Σύμφωνα με το περιοδικό ciao, πριν λίγες μέρες, η Βίβιαν Ιωακείμ βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην συντρόφου της και κλοπή και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια και επτά μήνες φυλάκιση. Τρίτο κατά σειρά θέμα είναι τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο συνεργάτη της. Η καλεσμένη της είχε χάσει σε δυστύχημα τον γιο της και τότε η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον συνεργάτη της, Γιώργο Λουκανίδη, που ήταν μαζί στον «Πρωινό Καφέ» ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο!
Αμέσως μετά έρχεται η απίστευτη αλλαγή της τηλεοπτικής «Ξανθίππης». Η Μαρία Ανδρούτσου έχει αλλάξει αρκετά... έχει αδυνατίσει, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και τα έχει μακρύνει! Τέλος, επιλέξατε τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος αποκάλυψε πως μια ανάρτηση του στο twitter για την Δέσποινα Βανδή ήταν αρκετή για να μην του ξαναμιλήσει η τραγουδίστρια! Μείνετε μαζί μας γιατί τα καλύτερα έρχονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved