Justin Bieber: Απολαύσετε ζωντανά στη συναυλία του στη Λισαβόνα!
Showbiz

Justin Bieber: Απολαύσετε ζωντανά στη συναυλία του στη Λισαβόνα!

Ο κορυφαίος teen star, Justin Bieber του πλανήτη ταξιδεύει με τα τραγούδια του στην Ευρώπη και το MTV σας δίνει τη δυνατότητα να τον απολαύσετε ζωντανά στη συναυλία που θα δώσει στη Λισαβόνα, στις 11 Μαρτίου.

Επισκεφθείτε το επίσημο site του MTV www.mtvgreece.gr και πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για τον Justin Bieber με δώρο ένα διπλό εισιτήριο για τη συναυλία του στη Λισαβόνα.

Το MTV στο πλαίσιο της συναυλίας ετοιμάζει αφιέρωμα στον αγαπημένο καλλιτέχνη με τα τραγούδια που θα επιλέξουν οι MTV fans του Justin Bieber.
Ψήφισε το αγαπημένο σου video clip από τον Justin Bieber και δες την τελική δεκάδα στην εκπομπή Justin Bieber - Your Favorite Songs το Σάββατο 09/03 στη 13:00 και Κυριακή 10/03 στις 15:30!
Το MTV αφιερώνει μέρος του προγράμματός του στον αγαπημένο καλλιτέχνη προβάλλοντας τα Justin Bieber's Top 20 Teen Stars το Σάββατο 09/03 στις 14:00 και τα Diary: Justin Bieber, Bieber Live και World Stage: Justin Bieber την Κυριακή 10/03 από τις 14:00 το μεσημέρι και μετά!

Justin Bieber's Top 20 Teen Stars
Ο Καναδός ποπ και R& B τραγουδιστής μας μιλά για τους αγαπημένους του καλλιτέχνες σε ένα δίωρο γεμάτο αγαπημένα τραγούδια του νεαρού σταρ όπως εκείνος τα επιλέγει.

Diary: Justin Bieber
To MTV ακολουθεί τα βήματα του αγαπημένου teen star. Οι κάμερες του καναλιού παρακολουθούν τη ζωή και την καθημερινότητα του Justin που ταξιδεύει στο Παρίσι και την Νέα Υόρκη για συνεντεύξεις, προώθηση του νέου του άλμπουμ, συναντήσεις με τους fans του... μια γεμάτη λάμψη ζωή ενός κατά τα άλλα 16χρονου έφηβου.

Bieber Live
Μια πραγματική γιορτή για τον Justin Bieber, καθώς ο ποπ σουπερ σταρ ερμηνεύει live για το MTV και απαντά σε ερωτήσεις των fans του.

World Stage: Justin Bieber
Ο Justin Bieber επιστρέφει στα Worldstage του MTV με μια λαμπρή ζωντανή παράσταση από το Sunway Lagoon, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved