Στάθης Ψάλτης: «Μοίραζα τα λεφτά, γιατί για εμένα δεν είχαν και δεν έχουν αξία. Αξία έχει αυτό που κάνεις για τους άλλους»
Showbiz

Στάθης Ψάλτης: «Μοίραζα τα λεφτά, γιατί για εμένα δεν είχαν και δεν έχουν αξία. Αξία έχει αυτό που κάνεις για τους άλλους»

Αντιμετωπίζει και ο Στάθης Ψάλτης πρόβλημα επιβίωσης; Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι τρομερά ευκατάστατος.

«Αυτά τα λένε, όσοι δε γνωρίζουν. Έχω πρόβλημα επιβίωσης, επειδή δεν αγάπησα το χρήμα. Θα μπορούσα να είχα δύο πολυκατοικίες και πισίνες. Δεν είμαι όμως αυτού του στυλ. Ήθελα να βοηθώ τους συνανθρώπους μου. Πήρα δύο σπίτια σε δύο φτωχά κορίτσια, έστειλα το Μάκη Δεμίρη στη Ρωσία σε εξαιρετικά καλούς γιατρούς, που του έδωσαν δεκαπέντε χρόνια παράταση ζωής στο καρκίνο που αντιμετώπιζε. Όπως επίσης και δυο παιδιά που είχαν χάσει το φως τους τα βοήθησα να πάνε στην Ρωσία. Μοίραζα τα λεφτά, γιατί για εμένα δεν είχαν και δεν έχουν αξία. Αξία έχει αυτό που κάνεις για τους άλλους. Βοήθησα πολλούς ανήμπορους ανθρώπους. Με το να έχω πισίνες και να μην προσφέρω στον συνάνθρωπο μου τίποτα, απλά βαραίνω τη γη. Και υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που βαραίνουν τη γη!» τόνισε στο ΕΓΩ. Έφτασε δηλαδή οικονομικά σε οριακή κατάσταση τον προηγούμενο χρόνο; «Βεβαίως έφτασα στα όρια. Δεν είμαι πλούσιος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved