Ο Γιάννης Πλούταρχος απαντά για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ μέσω του δικηγόρου του
Showbiz

Ο Γιάννης Πλούταρχος απαντά για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ μέσω του δικηγόρου του

Τα τελευταία 24ώρα το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου συνδέεται με φοροδιαφυγή, ύψους σχεδόν δυο εκατομμυρίων ευρώ.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Αυστραλία για τα εγκαίνια ενός κτηρίου που θα φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς πριν τέσσερα χρόνια είχε τραγουδήσει στην Μελβούρνη προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανέγερσή του. Έτσι, έστειλε την απάντησή του για την εμπλοκή του ονόματός του σε έλεγχο του ΣΔΟΕ μέσω του δικηγόρου του.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πλούταρχου είναι η εξής:

«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου.

Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας.

Η οποιαδήποτε τυχόν συνέχεια της συκοφαντικής, άδικης και βάναυσης σπίλωσης της προσωπικότητας εμού και της οικογενείας μου, θα έχει έννομες συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved