Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Σκορδά, η «μετάλλαξη» του Παπαροκά  και τι είπε η Καγιά για το διαζύγιό της
Showbiz

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Σκορδά, η «μετάλλαξη» του Παπαροκά και τι είπε η Καγιά για το διαζύγιό της

Αυτό ήταν! Άλλη μια εβδομάδα με πλούσια θεματολογία έφτασε στο τέλος της!

Άνετος και χαλαρός ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε τις πρώτες «καλημέρες» στη νέα του τηλεοπτική στέγη! Η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον άντρα της με ένα γλυκό φιλί.

Η Σάσα Σταμάτη έκανε το θαύμα της. Ενώ είχαν καλεσμένη την Βίκυ Καγιά στην εκπομπή, είπε ότι ακούγεται πως η Δούκισσα Νομικού είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κριθαριώτη. Φυσικά, επικράτησε αμηχανία στο στούντιο.

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια φήμη που θέλει την Φαίη Σκορδά να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, η Φαίη Σκορδά θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά καθώς διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η είδηση θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες στο εξώφυλλο του περιοδικού OK. Όπως μάθαμε το ζευγάρι της εκπομπής "Το Πρωινό" δεν είχε ιδέα για την διαρροή της είδησης και μάλιστα σε περιοδικό που ανήκει στον όμιλο Antenna και αναστατώθηκε πολύ από τα νέα.

Θυμάστε τον Παπαροκά που πριν από μερικά χρόνια είχε προκαλέσει τα βλέμματα όλων με την απόφασή του να ασχολείται με τη ροκ μουσική, παρόλο που ήταν κληρικός;

Τέλος, η Βίκυ Καγιά σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων και για το διαζύγιό της με τον Νίκο Κριθαριώτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved