Χρύσα Ρώπα: «Θα ήθελα ο κύριος Λάλας να μην ασχολείται μαζί μου στο εξής»
Showbiz

Χρύσα Ρώπα: «Θα ήθελα ο κύριος Λάλας να μην ασχολείται μαζί μου στο εξής»

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα!


Θα τολμούσε να κάνει η Χρύσα Ρώπα έναν ακόμη γάμο; «Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Παντρεύτηκα 15 ημέρες προτού γεννήσω, χωρίς να καταλάβω πραγματικά το γιατί».
Έχει ερωτευτεί πολλές φορές; Η ηθοποιός απαντά στο Thema People: «Πολλές και έντονα, γι' αυτό και οι σχέσεις μου ήταν πάντοτε μακροχρόνιες. Πέφτω στα πατώματα, αλλά εγώ έχω την ποιήτρια μου την Νικολακοπούλου και τον Κραουνάκη μου συνενόχους. Ο έρωτας σου παίρνει τα μυαλά. Λογική και έρωτας δεν πάνε μαζί» και τόνισε: «Έχω κάνει ακραία πράγματα μόνο στον έρωτα, στα οποία δεν μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι ακατάλληλα για ανηλίκους».
Ο Θανάσης Λάλας σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί ότι της ζητά συγνώμη... «Και λοιπόν;... Θα ήθελα ο κύριος Λάλας να μην ασχολείται μαζί μου στο εξής. Θα επιθυμούσα επίσης να μην χρησιμοποιεί το 'όνομά μου για κανέναν λόγο και κυρίως για τα δικά του ενοχικά προβλήματα. Ο καθένας μπορεί να συνεχίσει να 'έχει τις ενοχές του χωρίς να τις δημοσιοποιεί. Θα ήθελα απλώς να σεβαστεί ότι εγώ είμαι η μάνα του παιδιού του»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved