Showbiz

Πάολα: «Δεν προκαλώ επειδή έχω ένα ακριβό αμάξι. Τι να πάρω Datsun με καρότσα και να πηγαίνω εκεί που τραγουδάω;»

Gossip-tv Team

Η Πάολα, ή αλλιώς Παγώνα Καραμίτσιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καρντάσιανς» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Θα μπορούσα κάποια πράγματα να τα κάνω σε αυτή την ηλικία αλλά δεν μετάνιωσα γιατί έχω μια κόρη θεά που είναι δέκα χρονών και ζω την απόλυτη ευτυχία. Βέβαια δεν έζησα παιδικά χρόνια κάποια πράγματα τα έκανα πολύ γρήγορα... Μαμά έγινα όχι επειδή βιαζόμουν αλλά επειδή ήμουν ερωτευμένη... Η μαμά μου βέβαια δεν ήθελε να παντρευτώ αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι αφού χτύπησε την πόρτα ο έρωτας!» δήλωσε η τραγουδίστρια όσον αφορά που έγινε μαμά πολύ νωρίς.
Η τραγουδίστρια τόνισε πως έχει στεναχωρηθεί για όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη στο διαδίκτυο και είπε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν κάποια από αυτά τα τραγούδια που λέω δεν είναι δικά μου και αυτοί που λένε αυτά τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν ποιοι άνθρωποι έχουν τραγουδήσει αυτά τα τραγούδια. Εγώ τα αγαπώ και κάνω απλά τη δουλειά μου.».

Όσο για το ακριβό αυτοκίνητο που έχει τόνισε: «Δεν γουστάρω να προκαλώ. Έτυχε και το πήρα αυτό το αμάξι. Δεν θεωρώ ότι προκαλώ επειδή έχω ένα ακριβό αμάξι. Τι να πάρω datsun με καρότσα και να πηγαίνω εκεί που τραγουδάω;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved