Νάργιες: Μιλάει για την απώλεια του πατέρα της και για τους ανθρώπους που είχαν γίνει σκιά της
Showbiz

Νάργιες: Μιλάει για την απώλεια του πατέρα της και για τους ανθρώπους που είχαν γίνει σκιά της

Η Λάουρα Νάργιες μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, τους θαυμαστές που είχαν γίνει η σκιά της και την απώλεια του πατέρα της.

Συναντήσαμε την πολυτάλαντη Λάουρα Νάργιες στην πρόβα τζενεράλε της παράστασης "το σπίτι του Φράνκεστάιν" στο Θέατρο Γκλόρια.

- Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στην παράσταση;

"Όταν μου έκανε την πρόταση ο Τάσος Ιορδανίδης ενθουσιάστηκα. Στην συνέχεια που διάβασα τον ρόλο είπα αμέσως "ναι" γιατί μου άρεσε και το είδα σαν πρόκληση. Στο παρελθόν είχα δηλώσει ότι θα ήθελα ν' ασχοληθώ με την υποκριτική οπότε όταν ήρθε η πρόταση απάντησα αμέσως. Με την ευκαιρία θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο και είναι τιμή μου να δουλέψω μαζί του αλλά και με όλα τα παιδιά".

- Έχεις κάνει κάποια μαθήματα υποκριτικής ή είναι έμφυτο ταλέντο;

"Δεν ξέρω αν είναι έμφιτο ταλέντο, αλλά μαθήματα υποκριτικής δεν έχω κάνει. Μόνο όταν ήμουν μικρή είχα πάρει μέρος σε σχολικές παραστάσεις. Μέχρι στιγμής οι σπουδές μου ήταν πάνω στην δημοσιογραφία και το marketing. Αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω σεμινάρια υποκριτικής".

- Οι υπόλοιποι ηθοποιοί πως σε υποδέχτηκαν;

"Με ανοιχτές αγκαλιές και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Είναι άνθρωποι που έχουν μεγάλη εμπειρία και χιλιόμετρα πίσω τους. Είμαι τυχερή γιατί ο καθένας ξεχωριστά με έχει βοηθήσει με τον τρόπο του. Επειδή δεν έχω εμπειρία μου δίνουν συμβουλές και αυτό είναι θετικό γιατί δεν το συναντάς συχνά".

- Είσαι έτοιμη να δεχτείς την αρνητική κριτική που ενδεχομένως σου κάνουν;

"Φυσικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει την άποψή του και είναι λογικό. Το ξέρω ότι δεν μπορούμε ν' αρέσουμε σε όλους και αυτό συμβαίνει και στην καθημερινότητά μας, όχι μόνο σε αυτό τον χώρο".

- Έχεις ασχοληθεί με διάφορα πράγματα. Έχεις κατασταλάξει σε κάποιο;

"Την κάθε δουλειά που έκανα , την γούσταρα και την αγαπούσα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει με τι απ' όλα θέλω ν' ασχοληθώ στο μέλλον".

- Ο συγκεκριμένος ρόλος σου πάει πολύ. Εάν ήταν διαφορετικός θα δεχόσουν να τον υποδυθείς;

"Φυσικά. Αν είναι ένας ρόλος που πιστεύω ότι μπορώ ν' ανταποκριθώ σε αυτόν γιατί όχι. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι όταν ο ρόλος είναι κόντρα σε αυτό που είσαι"

- Υποδύεσαι μια star του Hollywood με φιλοδοξίες. Έχεις βρει κοινά στοιχεία της ηρωίδας με σένα;

"Ναι τους θαυμαστές. Εντάξει πέρα από αυτό αγαπάμε αυτό που κάνουμε, προσπαθούμε να ζούμε τα όνειρά μα. Με την διαφορά ότι η ηρωίδα πατάει σε τπώματα για να πάει μπροστά ενώ εγω δεν το κάνω".

- Όσον αφορά τους θαυμαστές, υπήρξαν άνθρωποι που σε ακολουθούσαν;

"Στο παρελθόν υπήρχαν άνθρωποι που τους έβλεπα συνέχεια μπροστά μου. Είχα φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι ότι αν τους συμβεί κάτι κακό στον δρόμο ότι μπορεί να φταίω εγώ γιατί βρέθηκαν εκεί για μένα. Από εκεί και πέρα χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα"

- Με το πρωινό πως πήρες την απόφαση να πεις "ναι";

"Μου έκαναν την πρόταση από τον ΑΝΤ1, την συζητήσαμε και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να το κάνω. Ο ΑΝΤ1 είναι σαν οικογένειά μου γιατί συνεργαζόμαστε τρία χρόνια. Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν εμπειρία και τους είχα συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή που τους είδα. Έτσι, μου ήταν εύκολο να πω "ναι". Στην πορεία είδα ότι έχουμε χημεία και μου αρέσει το κλίμα που υπάρχει. Εντάξει μέχρι στιγμής δεν έχω συμμετάσχει πολύ στην εκπομπή, αλλά τώρα που επιστρέφω χαίρομαι πάρα πολύ"

- Πριν λίγες μέρες έχασες τον μπαμπά σου; Η δουλειά είναι ένας τρόπος για να ξεχνιέσαι λιγακι;

"Δεν ξερω, θα δείξει. Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν νοιώθω ακόμα έτοιμη να μιλήσω και να το μοιραστώ με τον κόσμο. Θέλω πρώτα να το βρω με τον εαυτό μου"

- Οικογένεια θέλεις να κάνεις;

"Βέβαια θέλω να κάνω κάποια στιγμή, αλλά όχι ακόμα. Θέλω προς το παρόν να κάνω πράγματα στην δουλειά μου. Εξάλλου και εγώ ακόμα παιδί είμαι. Πρέπει ν' αποκτήσω εμπειρίες, να μάθω πράγματα για να μπορώ να μεγαλώσω και ένα παιδί. Πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια είναι καλά να μου συμβεί αυτό".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved