Σκαρμούτσος: «Είχα σαλτάρει… Έφυγα με σπασμένα δόντια. Κινδύνεψα πολλές φορές να πεθάνω»
Showbiz

Σκαρμούτσος: «Είχα σαλτάρει… Έφυγα με σπασμένα δόντια. Κινδύνεψα πολλές φορές να πεθάνω»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στην Αμερική, τους καβγάδες και τα ναρκωτικά!


Λειτουργεί πάντα χωρίς συνταγή; «Όλα στη ζωή μου ήρθαν τυχαία δίχως συνταγή. Τυχαία έγινα μάγειρας, τυχαία έμεινα ζωντανός – γιατί λόγω της εξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κινδύνεψα πολλές φορές να πεθάνω – τυχαία έγινα αναγνωρίσμος – γιατί είναι κάτι που δεν επιδίωξα ποτέ-και τυχαία είμαι αυτή την περίοδο στην Αθήνα! Δεν υπάρχει πρόγραμμα στη ζωή μου και μου αρέσει αυτό.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.


Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια στην Αμερική δήλωσε: "Όταν φεύγεις από την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80 όλα σου φαίνονται ωραία γιατί έχεις άγνοια κινδύνου. Όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο και είδα γύρω μου φώτα, ψηλά κτήρια και χιλιάδες κόσμο από άλλες φυλές έπαθα σοκ... Και βέβαια έχοντας συνηθίσει να μένω σε έναν τόπο με μηδέν εγκληματικότητα, όταν πήγα εκεί δεν φανταζόμουν τι θα συναντούσα. Πήγαινα στο Κόμπον και έκανα παρέα με νέγρους κινδυνεύοντας αν δεν με συμπαθούν να με σπάσουν στο ξύλο".

Του έχει τύχει να μπλέξει σε καυγάδες;

"Πάρα πολλές φορές. Όπως είπα και προηγουμένως, είναι θέμα τύχης ότι είμαι ακόμα ζωντανός. Γιατί έπινα πολύ, έκανα και χρήση ναρκωτικών και από ένα σημείο και μετά είχα σαλτάρει. Όταν είσαι 20 χρονών, μόνος σου στην Αμερική και καταφέρνεις να βγάζεις και χρήματα, δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις κάποια στιγμή- πόσο μάλλον εκείνη την εποχή- και να τα ισοπεδώσεις όλα. Μου έχει τύχει να μπλεχτώ σε καυγά και να φύγω με σπασμένα δόντια, χέρια και σαγόνι. Αλλά όλα αυτά ήταν απίστευτες εμπειρίες, που με έμαθαν να μη φοβάμαι. Όταν ήθελα κάτι, το έκανα, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες..."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved