Η Ευαγγελία Αραβανή, η έξοδος και η εμφάνιση έκπληξη του Βρεττού!
Showbiz

Η Ευαγγελία Αραβανή, η έξοδος και η εμφάνιση έκπληξη του Βρεττού!

Μια βραδιά με τις φίλες της αποφάσισε να περάσει η Ευαγγελία Αραβανή, όταν ο αγαπημένος της Ηλίας Βρεττός της είπε οτι έχει δουλειά και δεν μπορεί να βγουν μαζί.

Που να φανταζόταν οτι εκείνος της ετοίμαζε μεγάλη έκπληξη. Έκπληξη που την άφησε με το στόμα ανοιχτό! Όλα έγιναν το Σάββατο το βράδυ που η Ευαγγελία Αραβανή πήγε στο νυχτερινό κέντρο Vox για να διασκεδάσει με την παρέα της. Ο Ηλίας Βρεττός δεν την συνόδευσε όπως αρκετοί θα περίμεναν καθώς είχε υποχρεώσεις στο στούντιο. Λογικό. Άμα είσαι ερωτευμένος όμως τελικά όλα τα προλαβαίνεις. Εξ' ου και η ξανφική του εμφάνιση έκπληξη στην αγαπημένη του. εκεί που η Ευαγγελία καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και έδειχνε να περνάει καλά με τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Χρήσου Χολίδη, της Χρύσπας και της Κατερίνας Στικούδη ξαφνικά σε ένα από τα άλλα τραπέζια του μαγαζιού είδε τον αγαπημένο της Ηλία Βρεττό με τον Κώστα Μηλιωτάκη! Άφωνη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο τραγουδιστής πήγε στο Vox για να της κάνει έκπληξη και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε. Ο Πάνος Καλίδης ως καλός οικοδεσπότης όταν τον αντιλήφθηκε την παρουσία του Ηλία Βρεττού τον ανέβασε στην πίστα και του έδωσε το μικρόφωνο. Τι τραγούδια είπε; Το «Τι δεν καταλαβαίνεις;» και το «Αχ καρδιά μου», ενώ όσο τα ερμήνευε δεν σταμάτησε να κοιτάει στα μάτια την Ευαγγελία Αραβανή. Βέβαια και εκείνη δεν πήγε τα μάτια της από πάνω του και τον καμάρωνε on stage.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved