Ρούλα Κορομηλά: Η άγνωστη προσφορά της σε εταιρία προστασίας σπαστικών παιδιών και η συγκίνηση για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Η άγνωστη προσφορά της σε εταιρία προστασίας σπαστικών παιδιών και η συγκίνηση για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέλαβε η Ρούλα Κορομηλά προ ημερών βραβείο για την ιδιαίτερη συμβολή της στη δημιουργία εγκαταστάσεων για την εταιρία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.


Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκδήλωση της εταιρείας για να παραλάβει το βραβείο και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Στην εκδήλωση εμφανίστηκε και η Νόνικα Γαληνέα, αλλά και όλοι οι μικροί ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη. «Ένας από τους πολλούς σημαντικούς σταθμούς της τηλεοπτικής πορείας μου» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο facebook και συνέχισε: «Τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την θεμελίωση του κτιρίου που θα στέγαζε παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση... Το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Ευτυχισμένη και περήφανη είδα χτες χαρούμενους ανθρώπους, γεμάτους ζωή, δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, προσφορά, αλληλεγγύη και απόλυτη τρυφερότητα να παραδίδουν μαθήματα ζωής!». Η ίδια δεν παρέλειψε να χαρίσει το βραβείο της εκεί που πιστεύει πως αξίζει: «Το βραβείο μου το αφιερώνω σε όλους που τότε εργαστήκαμε σκληρά και αφιλοκερδώς για την υλοποίηση ενός στόχου. Επίσης το αφιερώνω με αγάπη και σεβασμό σε όλο τον κόσμο που συνέβαλε οικονομικά και ηθικά αποδεικνύοντας πως στα δύσκολα είμαστε όλοι ενωμένοι... η ψυχή του ανθρώπου, ένα πράμα πιο αληθινό απ' όλες τις αλήθειες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved