Νανά Καραγιάννη: Η νέα εξομολόγησή της για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία
Showbiz

Νανά Καραγιάννη: Η νέα εξομολόγησή της για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Η Νανά Καραγιάννη μίλησε για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία και αποκάλυψε το σημείο στο οποίο βρίσκεται η θεραπεία που ακολουθεί.

Σχετικά με το πόσο επηρέασε η νευρική ανορεξία τη ζωή της τόνισε: «Τα κατέστρεψε όλα, δηλαδή ό,τι μπόρεσε να σαρώσει το έκανε. Πάνω απ' όλα την υγεία, την "ομορφάδα" -πάει κι αυτή-, σχέσεις με ανθρώπους... Και οι πιο δεμένες σχέσεις θα κλονιστούν, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις όλα αυτά και να τα περνάει μαζί σου ένας άνθρωπος. Πώς να το διαχειριστεί;».

Και δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αντιμετωπίζεις αυτά που σε στενοχωρούν στην ώρα τους και τα θάβεις, κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα και όλο το προσπερνάς -και αυτό το κάνεις και για να μην κλαίγεσαι στους γύρω σου και για να προχωρήσεις και ο ίδιος- μετά όλο "κουκουλώνεις" και "κουκουλώνεις". Κάποια στιγμή, κι ενώ όλα ήταν αντικειμενικά μια χαρά στη ζωή μου, τότε έγινε και ούτε κατάλαβα πώς έγινε». Η Νανά πρόσθεσε: «Συνειδητά δεν ήθελα ποτέ να κοροϊδέψω κανέναν. Θα το κάνεις για να μην στενοχωρηθούν οι γύρω σου κι, επίσης, ντρεπόμουν».

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική της στην εκπομπή «Μελέτησέ το»: «Δεν το αντιμετώπισα όσο γενναία έπρεπε κι αυτό μου το "κρατάω" λίγο. Δεν θέλεις να το πιστέψεις ότι έχεις πρόβλημα, εθελοτυφλείς. Κι έτσι, άργησα να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είχα μείνει πιο "πιστή" στα ξεκινήματα που είχα κάνει, αυτό», παραδέχτηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved