Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θέλω να απαντήσω τίποτα. Ο, τι και να πω παρεξηγείται»
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν θέλω να απαντήσω τίποτα. Ο, τι και να πω παρεξηγείται»

Ζευγάρι στην TV, ζευγάρι στη ζωή. Γιατί και πόσο ενοχλεί τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να μιλάνε για τη σχέση τους;

Πάνος: «Το θεωρώ ανούσιο. Βρίσκω ουσία και ση¬μασία σε άλλα πράγματα στη δική μου ζωή αλλά και στις ζωές ίων άλλων. Όπως δεν με ενδιαφέρει εμένα τι κάνουν οι άλλοι σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ ό¬τι δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει και τους άλλους τι κάνω εγώ. Τι να πω, μπορεί να ακούγεται και κάπως εγωιστικό αυτό, απλά θεωρώ ότι έχω στη ζωή μου άλλα πράγματα να δείξω πέρα από αυτό» τόνισε στο TV Έθνος.
Ιωάννα: «Δεν θέλω να απαντήσω τίποτα. Ο, τι και να πω παρεξηγείται.»
Έχουν προσπαθήσει ποτέ να αλλάξουν τον άλλο μέσα σε μια σχέση;
Ιωάννα: «Ασυνείδητα ναι. Αλλά όταν το αντιλαμ¬βάνομαι το σταματάω. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Ακόμα και να καταφέρεις να αλλάξεις κάτι και δεν μιλάω για προ¬σαρμογή στις ανάγκες του άλλου, που αυτό φυσικά και το κάνω, πρόκειται πά¬ντα για προσωρινές αλλαγές αφού αργά ή γρήγορα ο εαυτός σου επιστρέφει. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να καταπιέζεται κανένας σε μια σχέση.»
Ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης ερωτικής συμβίωσης;
Πάνος: «Η πίστη και η επιμονή. Όταν λέω πίστη δεν εννοώ μόνο την ερωτική πίστη στον ίδιο σύντροφο -και αυτό προφανώς-, αλλά την πίστη του ενός στον άλλον, την πίστη στις κοινές αναγνώσεις που έχουν για τη ζωή και την πίστη σε αυτό που έ-χουν καταφέρει. Η επιμονή που πρέπει να έχεις στον έρωτα είναι αυτή που χρειάζεται για να ανέβεις ένα δύσβατο βουνό. Γιατί τα πιο όμορφα βουνά είναι δύσβατα. Αν δεν ήταν, δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τις ομορφιές τους.»
Ιωάννα: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να χωρέσεις την προσωπική σου άποψη, το πρόγραμμα και τον εγωισμό σου στα ίδια τετραγωνικά με κάποιον άλλον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved