Νέος έρωτας για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο!
Showbiz

Νέος έρωτας για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο!

Ξανά ευτυχισμένος είναι ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος. Μετά το διαζύγιό του με την Αμερικανίδα Μόνικα Μακσέιν, με την οποία χώρισε πριν από περίπου δύο χρόνια -έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου- είναι και πάλι ερωτευμένος.

Η Μαρία Κριτσιλίγκου, που βρίσκεται στο πλευρό του από το περασμένο καλοκαίρι, τον έχει ανανεώσει, μιας και μετά το διαζύγιό του πέρασε μια δύσκολη περίοδο, προσπαθώντας να συνηθίσει τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του.
Η όμορφη 30χρονη κοπέλα με τα γαλάζια μάτια είναι, σύμφωνα με τη real, πολύ δραστήρια επαγγελματίας και εργάζεται ως internet marketing manager.
Την περασμένη άνοιξη γνωρίστηκαν με τον Γιώργο και το καλοκαίρι έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο Ejekt Festival, όπου απόλαυσαν την συναυλία του James Blake. Έκτοτε, ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει μερικές ακόμη φορές στις εξόδους τους, με πιο πρόσφατη αυτή στην αρχή της σεζόν, όπου παρακολούθησαν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας το φιλμ «Φωνές στο υπόγειο», στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ «Νύχτες πρεμιέρας», μαζί με τους Γιώργο Χρανιώτη και Αλεξ Κάβδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved