Δικηγόρος οικογένειας Μπλάχα: «Ο Στεφανάκης είχε επαφές με την Ηρώ Λεγάκη. Πιθανόν τον φιλοξένησε όταν κρυβόταν»
Showbiz

Δικηγόρος οικογένειας Μπλάχα: «Ο Στεφανάκης είχε επαφές με την Ηρώ Λεγάκη. Πιθανόν τον φιλοξένησε όταν κρυβόταν»

Συγγενείς και φίλοι περιγράφουν την άτυχη Φαίη Μπλάχα που έχασε άδικα την ζωή της έπειτα από βίαιο ξυλοδαρμό ως κορίτσι χαμηλών τόνων.

Δούλευε σε καφετέρια και τα χρήματα από το μισθό της τα έδινε για την περίθαλψη της μητέρας της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Η Φαίη πήγαινε σαν πρόβατο σε σφαγή. Ήταν υπομονετική, τον άκουγε και τον υπάκουε πιστά. Κατάφερε ακόμα και να κρυφτεί για τουλάχιστον ένα μήνα από τη μέρα που χτύπησε τη Φαίη, πριν παραδοθεί. Μάλιστα είχε επαφές και με την Playmate 2011, Ηρώ Λεγάκη. Πιθανόν αυτή να τον φιλοξένησε όταν κρυβόταν, γιατί συνομιλούσε συχνά μαζί της στο τηλέφωνο» αποκαλύπτει η δικηγόρος στο περιοδικό People.

Από την πλευρά του, ο φερόμενος ως δράστης Βαγγέλης Στεφανάκης υποστηρίζει μέσω του συνηγόρου του, Στάθη Καρυδομάτη, ότι δεν κρύφτηκε ποτέ. «Ήταν από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος δίπλα στη Φαίη στο νοσοκομείο. Μετά από τρεις μέρες, εκείνος φρόντισε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, καλύπτοντας όλα τα έξοδα. Σταμάτησε να είναι δίπλα της όταν μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και, όπως καταλαβαίνετε, δεν του το επέτρεπαν. Αν τον έψαχναν, θα έπρεπε απλά να πάνε στο σπίτι του. Άλλωστε, αυτοβούλως παρουσιάστηκε στον ανακριτή και είπε όλη την αλήθεια. Τόσο για το ατύχημα όσο και για τη σχέση του με τη Μαρία - Έλενα Μπλάχα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved