Νένα Χρονοπούλου: Γράφει τραγούδια για τον «χαμένο» αδερφό της
Showbiz

Νένα Χρονοπούλου: Γράφει τραγούδια για τον «χαμένο» αδερφό της

Η Νένα Χρονοπούλου έδωσε στίχους για την νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει σε λίγο καιρό ο «χαμένος» αδερφός της, Στάθης Ξένος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο τραγούδια με τα οποία εκείνη βάζει τη δημιουργική σφραγίδα της στο νέο άλμπουμ του δημοφιλούς τραγουδιστή. Πρόκειται για τα κομμάτια «Αναφιλητό μου» και «Απόψε υπογράφω ότι μπλέξαμε». «Πρόκειται για δύο από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και πιστεύω ότι θα τα αγαπήσει και ο κόσμος, μόλις με το καλό κυκλοφορήσει το CD» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε καθημερινή εφημερίδα ο Στάθης Ξένος.
«Είναι συγκλονιστικό ν' αποκτάς ξαφνικά μια αδελφή. Πόσο μάλλον όταν η αυτή είναι η Νένα Χρονοπούλου! Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό το συναίσθημα, είναι κάτι διαφορετικό. Το περίεργο είναι πως από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα συνέχεια χρησιμοποιούσαμε μεταξύ μας στις καθημερινές συνομιλίες μας τις λέξεις "αδελφούλα" και "αδελφέ". Και τελικά οι λέξεις αυτές βγήκαν αληθινές» συνεχίζει ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο σ' αυτό. «Υπάρχει μια οικογένεια από πίσω. Δεν θέλω να φαίνεται ότι μιλάω γι' αυτό για να προωθήσω τη δουλειά μου» είπε ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved