Showbiz

Ένα χρόνο μετά τις συκοφαντίες η Καλλιμούκου δηλώνει: «Τα περιμένω όλα απ’ όλους»!

Gossip-tv Team

Πριν ένα χρόνο είχαν μπλέξει το όνομα της Αντωνίας Καλλιμούκου σε «ροζ» κύκλωμα.

Τώρα η Αντωνία, συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη εξομολογείται: «Με άλλαξε. Τα περιμένω όλα από όλους. Με έκανε να δω τα πράγματα λίγο πιο επιφυλακτικά. Ήμουν που ήμουν καχύποπτη τώρα έχω γίνει λίγο περισσότερο. Αλλά έγινα και πιο δυνατή».
Και δεν δίστασε να πει στην εκπομπή Joy:
«Στην αρχή γέλαγα, μετά έλεγα αποκλείεται να το πιστέψει κάποιος που με γνωρίζει. Μετά είχα έναν πανικό του τι πρέπει να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Η ψυχραιμία δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έπρεπε να κλείσω στόματα γιατί εργάζομαι κάπου, έχω μία οικογένεια. Η μαμά μου ήταν η πιο ψύχραιμη. Το μόνο που φοβόταν ήταν να μην αρρωστήσω, να μην στενοχωρηθώ».
Μάλιστα τόνισε ότι η πρώην σχέση της την βοήθησε να σταθεί όταν εκείνη γονάτιζε!
«Έγιναν όλα πάρα πολύ αυθόρμητα. Είχα ζητήσει να βγω και να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα. Πήρα το ΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και εκείνη την ώρα ό, τι ένιωθα τα είπα. Δεν είχα να ρισκάρω κάτι. Δεν φοβήθηκα μην χάσω τη δουλειά μου» τόνισε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ!
Και δεν δίστασε να πει: «Οι άνθρωποι που έχουν μείνει να το πιστεύουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είτε επειδή είμαι στο χώρο της τηλεόρασης είτε επειδή έχω υπάρξει μοντέλο θα το σκεφτούν. Είναι οι προκατειλημμένοι άνθρωποι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved