Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν νιώθω ότι θέλω οπωσδήποτε να γίνω ξανά μαμά»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν νιώθω ότι θέλω οπωσδήποτε να γίνω ξανά μαμά»

Τι απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη να κάνει περισσότερο με την κόρη της;

«Όσο μεγαλώνει βλέπω ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μαζί. Την έχω πάρει σε ραντεβού, στο γραφείο, στη γυμναστική, στο beach volley. Είναι πολύ ήσυχη, φρόνιμη και δεν με δυσκολεύει. Μια αγαπημένη συνήθεια είναι να παρακολουθούμε παιδικές παραστάσεις. Πρόσφατα, ανακάλυψα ότι της αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Πήγαμε και είδαμε την Μπάρμπι Γοργόνα και το παιδί δεν γύρισε καθόλου το κεφάλι του. Είχε πάρει τα ποπκόρν και καθόταν σαν μεγάλη κυρία. Το ευχαριστήθηκα πολύ» τόνισε στο People.
Συνήθως τα κορίτσια έχουν αδυναμία, στον μπαμπά τους. Ισχύει και για την Ελενα. «Ο μπαμπάς της είναι άψογος, πολύ γλυκός και τρυφερός, απλά η Ελένα είναι μικρή ακόμη και σε αυτή την ηλικία τα παιδιά είναι κολλημένα στη μαμά τους. Ξέρω πως σε λίγα χρόνια θα χάσω το παιχνίδι κι αυτό φαίνεται από τώρα. Πραγματικά, έχουν άψογη σχέση και αν χρειαστεί να λείψω δύο μέρες, είμαι απόλυτα ήσυχη πως η Ελένα θα είναι καλά με τον Βαγγέλη. Περνάνε υπέροχα οι δυο τους και είμαι προετοιμασμένη πως μπορεί να μπω σε δεύτερη μοίρα!».
Είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά; «Δεν ξέρω. Είμαι ενδιάμεσα... Ταλαντεύομαι και δεν ξέρω πού θα γείρει η ζυγαριά. Το έχω αφήσει λίγο στην τύχη. Αν συμβεί, καλώς να συμβεί. Αν δεν συμβεί, η μικρή έχει καλύψει πλήρως το μητρικό μου ένστικτο. Δεν νιώθω ότι θέλω οπωσδήποτε να γίνω ξανά μαμά. Ίσως αυτή τη φορά να είμαι και πιο θωρακισμένη, πιο προετοιμασμένη και πιο έτοιμη. Μπορεί να είναι και καλύτερα, αλλά αν δεν συμβεί, δεν θα το μάθουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved