Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο γιος του, τα σχόλια και η νέα του ζωή ως πατέρας
Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο γιος του, τα σχόλια και η νέα του ζωή ως πατέρας

Αυτή η χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Φώτη Σεργουλόπουλο γιατί από τη μία έχασε τον πατέρα του και από την άλλη ήρθε στον κόσμο ο γιος του. Τι ένιωσε όταν πήρε αγκαλιά για πρώτη φορά τον Γιώργο;

«Είναι τόσα τα συναισθήματα που εναλλάσσονται που δεν νομίζω ότι μπορούν να περιγραφούν με λόγια, γιατί είναι μεγαλειώδη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πρώτο που νιώθεις -είναι ότι αλλάζεις πλέον ρόλο στη ζωή σου. Μέχρι τώρα είχα μάθει να είμαι ο γιος. Τώρα είμαι πατέρας. Αυτόν τον ρόλο τον συνειδητοποιείς σιγά- σιγά στη ζωή σου και όπως και στο θέατρο χρειάζεσαι χρόνο για να μπορέσεις να τον αποδώσεις σωστά» τόνισε στο ΟΚ.
-Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στην ανατροφή του μωρού;
«Τίποτα απολύτως. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ομολογώ ότι πριν γίνω πατέρας άκουγα διάφορα, αλλά συνειδητοποίησα ότι η ανθρώπινη φύση σε οδηγεί να φροντίσεις ένα μωρό και να το κάνεις και καλά. Μπορεί να φαίνεται «πολύ καλό για να είναι αληθινό», αλλά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην ανατροφή του Γιώργου. Δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολικά τυχερός αλλά έμαθε από νωρίς να κοιμάται όλο το βράδυ, οπότε ούτε ξενύχτησα ούτε ταλαιπωρήθηκα όπως άλλοι γονείς. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά που με γέμισε εμπειρίες και με βοήθησε να κάνω ενδοσκόπηση. Αν υποθέσουμε ότι η ζωή είναι μία μεγάλη σκάλα, αυτός ο χρόνος ήταν το πρώτο πλατύσκαλο για να ανέβω στον επόμενο όροφο.»
-Ποια συμβουλή που σου είχε δώσει η μητέρα σου θα ήθελες με τη σειρά σου να πεις στον γιο σου, όταν μεγαλώσει;
«Δεν είναι συμβουλή. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν ρε πολλή αγάπη. Αυτή την αγάπη θέλω και εγώ με τη σειρά μου να μεταδώσω στο παιδί μου. Δεν είμαι τσιγκούνης στα αισθήματα μου, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι να δίνεις και να παίρνεις αγάπη.»
-Ξέρω ότι ο Γιώργος είναι φτυστός εσύ. Παρατηρείς ομοιότητες και στον τρόπο που συμπεριφέρεται;
«Ναι. Έχει το ύφος μου και είναι αστείος.Έχει πλάκα, όπως είχα και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία του. (Γελάει.)»
-Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;
«Η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν ξυπνάμε το πρωί και επικοινωνούμε. Είναι εντυπωσιακές οι αλλαγές που παρατηρώ στη συμπεριφορά του από μέρα σε μέρα.»
-Είσαι από τους πατεράδες που είναι μονίμως με ένα κινητό στο χέρι και τραβάνε φωτογραφίες;
«Φυσικά. Έχω τραβήξει εκατοντάδες φωτογραφίες»
-Πότε ήταν η τελευταία φορά που σε εντυπωσίασε με κάτι που έκανε;
«Τα πάντα μπορούν να με εντυπωσιάσουν. Ο τρόπος που γελάει μου φαίνεται εντυπωσιακός. Ακόμη και οι φυσικές του ανάγκες μου φαίνονται χαριτωμένες. (Γελάει.)»
-Σου πέρασε από το μυαλό ότι αν δεν μιλούσες ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τον εαυτό σου θα απέφευγες κάποια άκομψα σχόλια που ακούστηκαν όταν μαθεύτηκε ότι έγινες πατέρας;
«Παρόλο που μίλησα ανοιχτά, είπα το αυτονόητο. Γιατί πρέπει να φαίνεται τόσο περίεργο όταν κάποιος λέει την αλήθεια; Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι είπα κάτι τόσο σοβαρό. Σιγά τα αυγά. (Γελάει.) Αν προσποιούμουν μία άλλη ζωή το πιθανότερο θα ήταν να με κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη μου, κάτι που δεν θα μου άρεσε καθόλου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved