Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι της λογικής ότι τα πράγματα πρέπει να τα ζεις»
Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι της λογικής ότι τα πράγματα πρέπει να τα ζεις»

Για το αν μετάνιωσε που προτίμησε την καριέρα από την οικογένεια, για τον γάμο αλλά και για το πώς βλέπουν οι άνδρες μια δυναμική γυναίκα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Μετανιώνετε που ακολουθήσατε τον δρόμο της καριέρας αφήνοντας πίσω τη δημιουργία οικογένειας; «Δεν το έκανα συνειδητά για να το μετανιώσω. Πάντα πίστευα ότι θα συμβεί και το άλλο. Ακόμα και σήμερα το ίδιο πιστεύω»
Δηλαδή, σκέφτεστε τον γάμο; «Γάμο, σχέση, δεν μ' αρέσει να βάζω στεγανά. Σίγουρα κάτι έχω κάνει στις επιλογές των συντρόφων μου, κάτι που εμπόδισε την περαιτέρω εξέλιξη μιας σχέσης. Αλλά και σήμερα, αν το αποφάσιζα πάλι, θα έκανα τις ίδιες επιλογές. Είμαι της λογικής ότι τα πράγματα πρέπει να τα ζεις. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαι ένα διάστημα ευτυχισμένη - με ή χωρίς μέλλον. Είναι λάθος οπτική, αλλά δεν θα την αλλάξω τώρα»
Είναι περισσότερο ανασφαλείς οι άνδρες απέναντι σε μια δυναμική γυναίκα; «Μου έχει συμβεί να με φοβούνται, αλλά την επόμενη φορά που θα ακούσω ότι δεν με πλησιάζει κάποιος γιατί με φοβάται, καλά θα κάνει να κάτσει σπίτι του. Σε τέτοιους άνδρες δεν θα έριχνα ούτε βλέμμα αν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο», λέει στο Big Fish.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved