Η επιστροφή της Ζαρίφη, η αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας για την κόρη της και ο χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού!
Showbiz

Η επιστροφή της Ζαρίφη, η αποκάλυψη πασίγνωστης τραγουδίστριας για την κόρη της και ο χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού!

Αλλαγές, επιστροφές, αποκαλύψεις, χωρισμούς αλλά και πολλά ακόμη είχε η εβδομάδα που μας πέρασε. Εμείς σας τα παρουσιάσαμε κι εσείς επιλέξατε τα καλύτερα!

Πάμε να δούμε τα top πέντε θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε. Πρώτο θέμα έρχεται ο χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού. Δεν είναι άλλοι από τον Κώστα Βαξεβάνη και την Δωροθέα Μερκούρη που είπαν αντίο ο ένας στον άλλον και τραβούν πλέον διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Σκυτάλη παίρνει η επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή μετά την απουσία της.
Η Κατερίνα πιο αδύνατη από ποτέ μπήκε μέσα με την καρέκλα της υπό τους ήχους του τραγουδιού «Κάνω come back» και η Ελένη αμέσως την καλωσόρισε. Τρίτο κατά σειρά θέμα η φουσκωμένη κοιλιά της Mila Κunis, η οποία ακόμη προσπαθεί να κρύψει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ashton Kutcher. Αμέσως μετά έρχεται η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πασίγνωστη τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή. Δεν είναι άλλη από τη Μαριώ, την αγαπημένη μας ρεμπέτισσα η οποία εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πως μόλις πριν από δυόμιση χρόνια η κόρη της έμαθε από την ίδια πως δεν ήταν παιδί του συζύγου της. Τέλος, έχουμε το μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη! Μπορεί για κάποιο διάστημα να μην πόσταρε τίποτε στο διαδίκτυο, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, όμως τώρα επέστρεψε και δεν διστάζει να εκφράσει μέσα από το Instagram τα συναισθήματά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved