Ράνια Θρασκιά: «Μου λένε: «Πολύ καλή ήσουν, εμείς τραγουδάμε χειρότερα»
Showbiz

Ράνια Θρασκιά: «Μου λένε: «Πολύ καλή ήσουν, εμείς τραγουδάμε χειρότερα»

Ηταν δύσκολη η απόφαση του να πει το «ναι» η Ράνια Θρασκιά όταν της έγινε η πρόταση για το σόου;

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, είχα άρνηση. Δεν ήθελα καν να το σκέφτομαι, το θεωρούσα απίθανο. Ήμουν τελείως αρνητική. Όταν όμως άρχισα να βλέπω την επιμονή της Έλενας Κατραβά, μιας γυναίκας που με έχει στηρίξει πολύ επαγγελματικά, είπα «ας αφεθώ»... και το έκανα!» τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.
-Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παρότρυνση του Γιώργου Λιάγκα;
«Όταν πρωτοακούστηκε η πρόταση, μου είπε να το κάνω. Θεωρούσε ότι θα έδειχνα μια άλλη πλευρά μου που οι φίλοι μου τη γνωρίζουν αλλά ο κόσμος όχι. Και μάλλον είχε δίκιο...»
-Θεωρείτε ότι με αυτό το σόου «τσαλακώνεστε», δείχνετε την πιο χαλαρή σας όψη; «Βλέπουμε μια άλλη Ράνια. Μια Ράνια που διασκεδάζει, αυτοσαρκάζεται, αστειεύεται. Ηταν αφενός επιλογή μου το να μη βγάζω αυτή την πτυχή του εαυτού μου τα τελευταία χρόνια προς τα έξω, αφετέρου ήταν και τα είδη εκπομπής που παρουσίαζα τέτοια που δεν μου το επέτρεπαν.»
- Ο κόσμος τι σας λέει πια όταν σας συναντά στο δρόμο;
«Τόσο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στο δρόμο, υπάρχει πολύ χιούμορ. Εκτός από τα καλά τους λόγια, κάνουν πλάκα μαζί μου. Μου λένε: «Πολύ καλή ήσουν, εμείς τραγουδάμε χειρότερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved