Πάνος Κιάμος: «Ο μαέστρος μου με έβαλε σε δίαιτα»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Ο μαέστρος μου με έβαλε σε δίαιτα»

Πώς έγινε fit ο Πάνος Κιάμος;

«Μπήκα στη διαδικασία για λόγους υγείας. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρύβω την ηλικία μου, είμαι 38. Επειδή είμαι λάτρης του φαγητού -όχι του γλυκού, του αλμυρού- είχα ξεφύγει και ακριβώς για λόγους υγείας αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω διατροφή. Έτσι έκοψα τα περιττά και έτρωγα ψητό κρέας με σαλάτα, έπινα πολύ νερό και έβγαλα εντελώς τα ζυμαρικά και τη ζάχαρη από το διαιτολόγιο μου. Και τον καφέ σκέτο τον πίνω...» τόνισε στο You.
-Δηλαδή δεν πήγες σε διατροφολόγο;
«Όχι. Απλά ήθελα να κάνω κάποιες εξέτασε» και προκειμένου να μη δω τρελά νούμερα, ξεκίνησα δίαιτα. Οι παρατηρήσεις του μαέστρου μου Θεόφιλου Αναστασιάδη με οδήγησαν σ' αυτό. Γιατί έκτος από τη μουσική ασχολείται και με τα ιατρικά, διαβάζει συνέχως. Με έβλεπε εμένα να τρώω πίτες και ψωμιά -είμαι λάτρης του ψωμιού- και μου έλεγε «τρως... τριγλυκερίδια!»
-Δηλαδή, ο μαέστρος σου σε έβαλε σε δίαιτα;
«Ναι, ο μαέστρος μου, γιατί ετοιμαζόμουν να κάνω εξετάσεις και αναρωτιόμουν τι θα γίνει αν όλα αυτά που έλεγε βγουν αληθινά.. .Έτσι κι αλλιώς ήθελα να κάνω δίαιτα για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Έχασα 18 κιλά, έφυγε σχεδόν ένας άνθρωπος από πάνω μου! (γέλια) Ξεκίνησα στις 20 Αυγούστου και τελείωσα 5 μήνες μετά, στις γιορτές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved