Μαρία Πατέλη: «Εύχομαι να είμαι τυχερή και στο θέατρο όπως είμαι και στην τηλεόραση»
Showbiz

Μαρία Πατέλη: «Εύχομαι να είμαι τυχερή και στο θέατρο όπως είμαι και στην τηλεόραση»

Η «Μοντέρνα οικογένεια» είναι η πρώτη της δουλειά της Μαρίας Πατέλη.

«Πήραν τηλέφωνο στη σχολή και ζήτησαν ένα κορίτσι που να μικροδείχνει. Σε λίγες μέρες έδωσα την πρώτη οντισιόν μου κι ακολούθησαν άλλες τρεις για να πάρω το ρόλο» τόνισε στο Hello.
Στο πρώτο γύρισμα η καρδιά της χτυπούσε τόσο δυνατά που «φοβόμουν ότι θα ακούγεται παντού κι ότι θα σπάσει! Είχα τρομερό άγχος, αλλά με αγκάλιασαν όλοι πολύ θερμά και με έκαναν να νιώσω οικεία». Ανάμεσα στους «εμψυχωτές» της ήταν και ο «τηλεοπτικός μπαμπάς» της, Κώστας Κόκλας. «Πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός είναι κι ένας γλυκός άνθρωπος, έξω καρδιά. Η χαρά της ζωής! Με βοήθησε πάρα πολύ και πάντα το κάνει με καλοσύνη».
Η Μαρία Πατέλη είναι η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση κι ανυπομονεί να κάνει και θέατρο. «Έχω ακόμα ένα χρόνο στη σχολή και εύχομαι να είμαι τυχερή και στο θέατρο όπως είμαι και στην τηλεόραση, που ξεκινάω με μια τόσο γερή και εξαιρετική σειρά». Δουλεύει σε καθημερινή βάση για αρκετές ώρες και χαίρεται πολύ που οι δικοί της, που τη στηρίζουν με αγάπη, είναι «αληθινά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved