Ο Αργυρός περπάτησε 30 χιλιόμετρα για να βρει την πρώην του
Showbiz

Ο Αργυρός περπάτησε 30 χιλιόμετρα για να βρει την πρώην του

Είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

«Είμαι όλη μέρα στο μαγαζί για πρόβες και μόλις τελείωσα την ηχογράφηση του δίσκου μου. Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει ποτέ;
«Έχω περπατήσει 30 χιλιόμετρα για να συναντήσω την τότε κοπέλα μου και να τα ξαναβρούμε. Και αντί να πάρω λεωφορείο, προτίμησα με τα χρήματα που είχα να της πάρω σοκολάτα.»
- Τι αναζητάς από μια σύντροφο;
«Την ισορροπία μου. Να περνάμε όμορφα, να επικοινωνούμε, να με πηγαίνει μπροστά, να νιώθω ερωτευμένος και να κάνουμε έρωτα.»
- Φλερτάρεις από την πίστα;
«Γενικά μου αρέσει ο ερωτισμός στη δουλειά μου. Με έχουν φλερτάρει και έχω φλερτάρει. Με θαυμάστριά μου δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, αλλά έχω βγει για καφέ.»
- Θέλεις να δημιουργήσεις σύντομα τη δική σου οικογένεια;
«Εχω μεγαλώσει σε μια υγιή και ισορροπημένη οικογένεια, με ωραία πρότυπα, κι έτσι θέλω να μεγαλώσω κι εγώ τα παιδιά μου. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω νιώσει την ανάγκη να κάνω οικογένεια.»
- Ποια είναι η πιο μεγάλη αλητεία που έχεις κάνει πιτσιρικάς;
«Είχα πάρει κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα μου, 16 ετών, και είχαμε πάει με την παρέα μου πάνω στο νταμάρι. Κάναμε κόντρες και χειρόφρενα. Το τράκαρα, το έβαλα στο γκαράζ, αλλά φυσικά το κατάλαβε. Και δεν το πήρα ποτέ ξανά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved