Μαρίνος Κόνσολος: Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» περί… προσωπικών!
Showbiz

Μαρίνος Κόνσολος: Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» περί… προσωπικών!

Όμορφος, νεαρός, ταλαντούχος... Πώς είναι στην προσωπική του ζωή ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μπρούσκο», Μαρίνος Κόνσολος;


Μαρίνο, αυτή την εποχή σε τι φάση βρίσκεσαι στην προσωπική σου ζωή;
«Τους τελευταίους εννέα μήνες είμαι μόνος μου. Από την ημέρα που ξεκίνησε το Μπρούσκο επέλεξα να είμαι μονός μου. Γιατί θέλω να αφοσιωθώ μόνο σ' αυτό. Σε μια σχέση όταν ο ένας δουλεύει πάνω από 18 ώρες τη μέρα είναι δύσκολο να συγχρονιστείς. Δικαιολογημένα ο άλλος θέλει χρόνο μαζί σου. Οπότε δεν θέλω να το μπλέξω τώρα, θέλω να μπω σε μια σχέση, όταν θα είμαι πολύ χαλαρός. Σε μια σχέση προτεραιότητα σου πρέπει να είναι ο άλλος. Εμένα τώρα είναι η δουλειά μου»
Με την αναγνωρισιμότητα έχουν αυξηθεί τα φλερτ;
«Αναπόφευκτα νομίζω, ναι. Αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να φλερτάρω συνέχεια και μου αρέσει και να με φλερτάρουν συνέχεια. Αυτό το «χόμπι» υπήρχε πάντα στη ζωή μου, οπότε δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο τώρα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν»
Μέσω Διαδικτύου σε φλερτάρουν;
«Συνέχεια! Αλλά δεν μου αρέσει αυτού του είδους το φλερτ, το βρίσκω απρόσωπο. Χάνει το νόημα του. Το φλερτ δεν είναι για να γίνεται από απόσταση»
Έχεις βγει ραντεβού με θαυμάστρια σου;
«Οχι ποτέ, το έχω ως κανόνα. Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την αναγνωρισιμότητα γι' αυτό τον σκοπό»
Σε έχουν φλερτάρει και αγόρια;
«Πάρα πολλές φορές Υπάρχουν κι αυτά»
Αισθάνθηκες άβολα;
«Έχω μάθει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προσβάλει τον άλλον. Και να σου πω κάτι; Μια γυναίκα μπορεί να γίνει πιο χυδαία από έναν άντρα. Οπότε δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ. Και το βρίσκω και κολακευτικό να σου πω την αλήθεια», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved