Γιάννης Πάριος: «Θέλω να ζήσω στην Πάρο την ‘ουρά’ της ζωής μου»
Showbiz

Γιάννης Πάριος: «Θέλω να ζήσω στην Πάρο την ‘ουρά’ της ζωής μου»

Το μεγαλύτερο όνειρό του αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για το νησί του, την Πάρο, αποκαλύπτει ο Γιάννης Πάριος. Μπορεί να είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του είναι ένας απλός άνθρωπος και έχει το ίδιο απλά όνειρα.

Όταν ερωτάται ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό του, εκείνος απαντά χωρίς περιστροφές στη real: «Εμένα το ονειράκι μου -έτσι το ονομάζω- είναι απλό. Θέλω να πάω στην Πάρο. Και να ζήσω εκεί την... ουρά της ζωής μου. Γιατί αυτή μού μένει. Αλλά ακόμα και στην ουρά, όνειρα κάνω. Ονειρεύομαι για τα παιδιά μου. Αυτά είναι η μεγαλύτερή μου έγνοια. Θέλω να γίνουν καλοί άνθρωποι. Να πετύχουνε. Γι' αυτά δούλεψα και φρόντισα τόσα χρόνια, όχι για μένα. Εγώ ποτέ δεν μπλέχτηκα με τις πολυτέλειες και ποτέ δεν μου άρεσε η μεγάλη ζωή, η φανφαρόνικη. Δεν με ζαλίζανε οι ψευτοαπολαύσεις. Σκάφος ποτέ δεν είχα. Μια σκάφη είχε η μάνα μου κι έπλενε, τον καιρό της φτώχειας».

Ποιο είναι το πρώτο που κάνετε όταν επιστρέφετε στο νησί;

«Η Ελλάδα σε γιατρεύει. Ο ήλιος είναι από τα καλύτερα φάρμακα. Θα σου πω το πρώτο που νιώθω όταν κατεβάζω το πόδι μου στην Πάρο. Μου φεύγουνε οι μαύρες σκέψεις. Η καρδιά μου αγαπάει τα παράλια. Κατεβαίνω απ' το καράβι, βλέπω γύρω μου τη φύση και γίνομαι αισιόδοξος. Και αγαπάω πάλι τη ζωή - βλέπω ότι έχει μεγαλύτερη αξία απ' όσο την υποτιμώ. Και συναντιέμαι με τους απλούς ανθρώπους, στα απλά σοκάκια... Και φορτώνομαι τα καλάθια και τα καλαμίδια μου και πάω στα βράχια και ψαρεύω σπάρους και σαργουδάκια από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Τα πιο πολλά μου προβλήματα τα λύνω εκεί. Τις καλύτερές μου σκέψεις εκεί τις κάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved