Ελένη Βαΐτσου: «Δεν έχει νόημα ούτε να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω το αν είμαι με τον Ανδρέα»
Showbiz

Ελένη Βαΐτσου: «Δεν έχει νόημα ούτε να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω το αν είμαι με τον Ανδρέα»

Οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Ελένη Βαΐτσου και εκτός πλατό ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι πολλές. Πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχει νόημα να το διαψεύδει συνεχώς.


«Ναι, είπα πως δεν έχει νόημα ούτε να το επιβεβαιώνω αλλά ούτε και να το διαψεύδω. Δεν είναι ότι νιώθω άβολα, όσο ότι με έχει κουράσει. Έχουν περάσει τόσοι μήνες που κυκλοφορούν αυτές οι φήμες και μόνο αυτό με ρωτούν στις συνεντεύξεις. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο ή ότι ίσως είναι μια «καυτή είδηση», αλλά ειλικρινά δεν θα ήθελα να με ξαναρωτήσουν. Είναι κουραστικό» τόνισε στο ΟΚ.
-Νομίζεις ότι η επιμονή προκύπτει από την επιθυμία του κόσμου να σας δει μαζί και εκτός σειράς;
«Σίγουρα ο κόσμος επηρεάζεται από τη σειρά, μας ταυτίζει με τους ήρωες και νομίζει ότι είμαστε μαζί στη ζωή, αλλά νομίζω πως συμβάλλουν λίγο και τα μίντια σε όλο αυτό. Είναι λογικό, πάντως πως από τη στιγμή που μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων καθημερινά μέσα από την τηλεόραση, θα αρχίσει να τους απασχολεί η προσωπική σου ζωή. Ο κόσμος ίσως πιστεύει στις φήμες γιατί έχει συμβεί και στο παρελθόν κάποιοι πρωταγωνιστές να είναι μαζί και στη ζωή. Είναι πάντως λίγο περίεργο που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα.»
-Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;
«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Με ρωτούν πάντα, αλλά δεν απαντώ ποτέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved