Ανδρέας Γεωργίου: «Νιώθω τυχερός που έχω αυτούς τους συνεργάτες. Αυτό είναι η τύχη μου»
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: «Νιώθω τυχερός που έχω αυτούς τους συνεργάτες. Αυτό είναι η τύχη μου»

Ο πρωταγωνιστής και ένας εκ των δύο σκηνοθετών της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, βρισκόταν σε γύρισμα στην Κύπρο όταν τον ενημέρωσαν ότι η φήμη του «Μπρούσκο» ξεπέρασε τα σύνορα και έφτασε έως την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τι λέει ο ίδιος στο Mytv;
Πώς καταλήξατε στην επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας;
Ήταν πολύ αστείο γιατί τα παιδιά μου έφεραν μια φωτογραφία για τη συγκεκριμένη σκηνή που δεν μου άρεσε. Ζήτησα να μου φέρουν άλλη φωτογραφία κι έτσι επέλεξα αυτή ανάμεσα σε πέντε. Όχι γιατί ήταν η 'Ελεν, αλλά γιατί μου άρεσαν τα μάτια της»
Γνωρίζατε ποια, ήταν η γυναίκα στη φωτογραφία, δηλαδή;
«Ξέρω πολύ καλά την Έλεν, απλώς αυτή η φωτογραφία είναι παλιά και δεν πήγε το μυαλό μου ότι είναι εκείνη. Βέβαια τώρα που το ξέρω, μοιάζουν»
Περίμενες ότι θα το έκανε θέμα η Ντε Τζενέρις στην εκπομπή της;
«Νομίζω πως αν ήξερα ότι είναι η Έλεν, δεν θα χρησιμοποιούσα τη φωτογραφία. Αλλά και να το ήξερα, δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα το μάθαινε καν. Πιο εύκολο θα ήταν να κερδίσω το Λόττο από το να παίξει πλάνα από τη σειρά μας η Έλεν στην εκπομπή της»
Είσαι από αυτούς που δουλεύουν σκληρά για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σχετικά με τη φωτογραφία, πιστεύεις ότι η τύχη ήταν με το μέρος σου; «Τα πράγματα θέλουν και λίγο τύχη, αλλά νομίζω ότι δεν την κυνηγάω την τύχη μου. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, πάρα πολλές ώρες και παλεύω για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια, είμαι τυχερός γιατί έχω ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί και προσπαθούν πάρα πολύ για να μην πέσει η ποιότητα μας. Κουραζόμαστε πάρα πολύ. Όμως νιώθω τυχερός που έχω αυτούς τους συνεργάτες. Αυτό είναι η τύχη μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved