Έξαλλη η Κορινθίου με την επώνυμη που φλέρταρε τον Αϊβάζη!
Showbiz

Έξαλλη η Κορινθίου με την επώνυμη που φλέρταρε τον Αϊβάζη!

Για ακόμη μια φορά η Μαρία Κορινθίου απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει, αναφέρεται σε αυτούς που θέλουν να την δουν χωρισμένη ενώ αποκαλύπτει το περιστατικό που την έκανε έξαλλη, όταν επώνυμη φλέρταρε τον άντρα της, Γιάννη Αϊβάζη!

Τελικά όχι μόνο δεν χωρίζετε με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά για πρώτη φορά συνεργάζεστε στο θέατρο, και συγκεκριμένα στο έργο «Άνω-Κάτω». Η καλύτερη απάντηση, φαντάζομαι, στα δημοσιεύματα που επιμένουν κατά καιρούς ότι ο γάμος σας περνά κρίση.
«Έχει καταντήσει αστείο, αν και η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να ακούω διαρκώς αυτά τα σενάρια. Δεν μπορώ να καταλάβω την αιτία»
Έχεις πει ότι η γνωριμία και η σχέση σου με τον Γιάννη είναι καρμική. Πιστεύεις ότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να είστε μαζί. «Πάρα πολλοί και δεν το λέω τυχαία. Ακόμα και όταν βγαίνουμε μαζί, είναι εμφανές ότι δεν αντιμετωπίζουν τη σχέση μας ούτε με τον ελάχιστο σεβασμό. Είναι πολλοί αυτοί που για τους δικούς τους ενδεχομένως λόγους δεν θέλουν να είμαστε μαζί και δημιουργούν συνέχεια καταστάσεις να χωρίσουμε. Έχω βιώσει πράγματα εξωφρενικά. π.x., σε μια πρόσφατη έξοδο μας, ενώ βρισκόμουν συνέχεια δίπλα στον Γιάννη, μια γυναίκα εμφανώς τον φλέρταρε με το βλέμμα της»
Πώς αντέδρασες; «Της έκανα σαφές με το ύφος μου ότι είχα καταλάβει τι συνέβαινε και ότι να σταματήσει να «παίζει» τόσο απροκάλυπτα. Απαιτώ να με σέβονται, όπως ακριβώς σέβομαι και εγώ πάντα τους άλλους. Όσα χρόνια είμαστε μαζί με τον Γιάννη, αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη. Με εξοργίζει να μην υπολογίζουν ότι ένας άνθρωπος συνοδεύεται».
Έτυχε ποτέ να τον φλερτάρει κάποια επώνυμη μπροστά σου; «Όχι. Συνέβη όμως όταν δεν ήμουν παρούσα. Μου το είπε ο ίδιος. Προτιμώ να μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Είμαστε σε ένα χώρο που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης δημιουργήσαμε συνειδητά οικογένεια. Δεν αποκτήσαμε ένα παιδί απλώς για να πούμε ότι το κάναμε και αυτό. Είμαι αφοσιωμένη στους ανθρώπους της ζωής μου και «βγάζω νύχια» σε όποιον προσπαθεί να διαταράξει τις ισορροπίες μας. Λειτουργούν σαν να μην υπάρχει οικογένεια. Το καλό είναι ότι είμαστε μια γροθιά με τον Γιάννη. Θα έπρεπε να ντρέπονται όμως γιατί δεν δίνουμε δικαιώματα και επιπλέον υπάρχει ένα παιδί».
Πιστεύεις, δηλαδή ότι θέλουν να χωρίσετε; «Φυσικά. Αυτό θέλουν οι γυναίκες που τους αρέσει ο Γιάννης, όπως αντιστοίχως και οι άντρες στους οποίους αρέσω εγώ. Είναι απλά τα πράγματα. Το γεγονός ότι δεν υπολογίζουν πως είμαστε παντρεμένοι με θυμώνει αφάνταστα», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved