Λίνα Σακκά: «Ο γιος μου είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μου»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Ο γιος μου είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μου»

Για τον γιο της Μάριο, τη θέση που κατέχει στη ζωή της αλλά και αν ο μικρός της έχει την ίδια αδυναμία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λίνα Σακκά.


Eίναι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου ο γιος σου; «Σίγουρα ο γιος μου είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μου. Ένα παιδί σου ξαναρχίζει τη ζωή από την αρχή. Δεν την μηδενίζεις, σε ακολουθεί, αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να γεννιέσαι πάλι από την αρχή, να βάζεις καινούργιους στόχους, να αγαπάς από την αρχή πρώτα τον εαυτό σου, γιατί θεωρείς ότι έχεις ευθύνη και πρέπει να είσαι υγιής να μεγαλώσεις το παιδί σου γιατί έχει εσένα. Μέσα από το παιδί μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι ένα ξεκίνημα πάλι. Εγώ το είδα έτσι»
Ο Μάριος σού έχει την ίδια αδυναμία; «Μου έχει αδυναμία αλλά χωρίς να είναι κολλημένος επάνω μου. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Τώρα με τη Σμαραγδή που τον κρατάει όσο λείπω στα γυρίσματα όταν φεύγω με χαιρετάει. Μου λέει: «Γεια, μαμά Ντιντί εγώ τώρα», ότι δηλαδή θα είναι με τη Σμαραγδή τώρα. Τι ευλογία, γιατί φοβόμουν μήπως φεύγω και κλαίει και θέλει τη μαμά του. Μόλις το είδα, είπα: «Εντάξει, έχει κάνει καλή δουλειά». Η δουλειά της μάνας είναι να κάνει ένα ανεξάρτητο παιδί, να μην κάνει ένα κολλημένο παιδί πάνω της. Για μένα αυτό είναι το στοίχημα», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved