Καμπούρη-Ταρασιάδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ειδυλλιακό τοπίο όπου θα γίνει ο γάμος σήμερα και οι τελευταίες πυρετώδεις προετοιμασίες!
Showbiz

Καμπούρη-Ταρασιάδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ειδυλλιακό τοπίο όπου θα γίνει ο γάμος σήμερα και οι τελευταίες πυρετώδεις προετοιμασίες!

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη για το γάμο τους, σήμερα το απόγευμα στην γραφική παραλία της Αγίας Ειρήνης και στην ομώνυμη εκκλησία, στην πανέμορφη Κύθνο.

Οι δύο μελλόνυμφοι βρίσκονται από εχθές στο νησί και κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα άψογα για τους ίδιους και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους στην πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Οι προετοιμασίες όμως δεν αφορούν μόνο τους ίδιους αλλά και συνεργείο ανθρώπων που στήνουν από νωρίς σήμερα το πρωί την ξύλινη εξέδρα που απόψε το βράδυ θα χρησιμοποιηθεί ως πίστα για το γαμήλιο πάρτι. Η εξέδρα αυτή στήνεται πάνω στην άμμο και δίπλα στο κύμα μπροστά από την ταβέρνα όπου θα γίνει το πάρτι, η οποία βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία. Αμέσως δηλαδή μετά τον γάμο τους, ο Βαγγέλης και η Δέσποινα θα βρεθούν μαζί με τους καλεσμένους στη διπλανή ταβέρνα για ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί. Φυσικά το συνεργείο δουλεύει ασταμάτητα ώστε όλα να είναι εγκαίρως έτοιμα ενώ και στην ταβέρνα υπάρχει έντονη δραστηριότητα για το αποψινό φαγοπότι. Όσο για την όμορφη νύφη, ξεκουράζεται και σήμερα δεν θα ασχοληθεί με τίποτα άλλο παρά μόνο με την ανάγκη της να είναι όμορφη και λαμπερή απόψε το βράδυ.

Το τελευταίο πάρτι πριν τον γάμο!

Χθες το βράδυ, το ζευγάρι βρέθηκε στη χώρα του νησιού μαζί με τους πρώτους καλεσμένους που στην Κύθνο και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα δροσερό κοκτέιλ με χαλαρή κουβεντούλα και απολαμβάνοντας την πανσέληνο. Οι μελλόνυμφοι όμως αποχώρησαν νωρίς για να ξεκουραστούν για τη σημερινή μεγάλη μέρα. Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρίσκονται ήδη στην Κύθνο για τον γάμο είναι η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, η Ελένη Καρποντίνη και η Αννίτα Ναθαναήλ με την οικογένειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved