Η αντίδραση της Μενεγάκη on camera, το μήνυμα που εξόργισε την Φουρέιρα και η γκάφα του Λουδάρου
Showbiz

Η αντίδραση της Μενεγάκη on camera, το μήνυμα που εξόργισε την Φουρέιρα και η γκάφα του Λουδάρου

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και τα θέματα που ξεχώρισαν ήταν αρκετά. Πάμε να δούμε τα θέματα εκείνα που σας έκαναν εντύπωση.


Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στο «Μες την καλή χαρά» και έκανε μια γκάφα. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο ηθοποιός είπε ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος.
Μπορεί στα περιοδικά να τη βλέπουμε με αψεγάδιαστο σώμα αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Το γνωστό μοντέλο στα 40 του χρόνια διατηρεί μια καλή σιλουέτα αλλά με τις ατέλειές της.
Φινάλε με δάκρυα και συγκίνηση για το Δέστε τους. Όπως είναι λογικό το κλίμα σήμερα στην εκπομπή ήταν φορτισμένο και δεν έλειπαν οι στιγμές που οι παρουσιαστές λύγιζαν ή έλεγαν λόγια συγκίνησης.
Η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στην Κύπρο για την αποφοίτηση του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου. Η κάμερα του Πρωινού την τσάκωσε στο αεροδρόμιο την ώρα που μιλούσε στο κινητό της! Σε ποιον μιλούσε;
Το sms που άναψε φωτιές σε Φουρέιρα και Σαμαρά. Μετά από το γκολ - ποίημα που έστειλε την Εθνική Ελλάδας στους «16» του Mundial το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Σαμαρά δεν έπαψε να χτυπάει και να δέχεται μηνύματα. Φίλοι και γνωστοί, παλιοί και νέοι ήθελαν να τον συγχαρούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved