Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Με την Τζίνα παντρευτήκαμε χωρίς γραβάτες και δωδεκάποντα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Με την Τζίνα παντρευτήκαμε χωρίς γραβάτες και δωδεκάποντα»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε συνέντευξή του μίλησε για την ημέρα του γάμου του και εξομολογήθηκε πώς έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα του. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σημαντική ημέρα της ζωής του.

Ένας άνδρας που φοράει κοστούμι με All Star στην καθημερινότητα πώς ντύνεται γαμπρός;

«Με κοστούμι και All Star! Για να είμαι ακριβής επειδή ήταν Κυριακή μεσημέρι σε ανοιχτό εστιατόριο και το savoir vivre επιτρέπει να είσαι χωρίς γραβάτα, ήμουν με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, μπεζ παντελόνι και τα αρχαία μου All Star».

Παντρεύτηκες, λοιπόν, την περασμένη Κυριακή.

«Ναι, παντρεύτηκα την Κυριακή τη γυναίκα που αγαπώ. Και στα δικά σας οι ανύπαντρες υγεία και φώτιση σε όλο τον κόσμο! Μου φαίνεται βλακώδες που έγινε ολόκληρο σίριαλ για το αν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους να βρουν ειδήσεις για να καλύψουν ώρες προγράμματος και άλλα συναφή προϊόντα παραδημοσιογραφίας. Από την άλλη, δεν παύει να με εκπλήσσει ότι, στη φάση που καίγεται ο κ@@@ς μας δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει τα προαπαιτούμενα για το 1 δισεκατομμύριο και δε ξέρουμε αν θα έχουμε εκλογές το φθινόπωρο, τόσες ώρες να αφιερώνονται για το αν παντρεύτηκε ο Μπογδάνος. Ακόμα με εκπλήσσει , γιατί έκανα ό,τι μπορούσα για να μη μαθευτεί. Δεν είχαν ιδέα πολλοί φίλοι μας. Γιατί είπαμε με την Τζίνα να είναι μόνο τρεις παιδικοί φίλοι του καθενός πέντε μάξιμουμ, οι γονείς μας και τέλος. Δηλαδή τι να σου πω, η γιαγιά της Τζίνας δεν ήταν. Παντρευτήκαμε φορώντας ρούχα που φοράμε μια οποιαδήποτε μέρα, δεν ραφτήκαμε καν, πήγαμε σε ένα μερακλίδικο ψαροτσιπουράδικο, χωρίς αυτοκινητοπομπές με μπίου μπίου, χωρίς ανθοστολισμούς χωρίς ντεκολτέ, χωρίς δωδεκάποντα, όσο πιο απλά γίνεται. Και το βράδυ καθίσαμε και είδαμε και τη Εθνική».

Το αποφασίσατε πρόσφατα;

«Το συζητούσαμε καιρό».

Έκανες πρόταση γάμου;

«Βεβαίως σε ένα εστιατόριο που αγαπώ κι εγώ και η Τζίνα, μία Πέμπτη μετά τη δουλειά, και ενώ τρώγαμε, κάπου πήγε τη κουβέντα και είχα το δαχτυλίδι στην τσέπημου. Όπως γίνεται μια πρόταση γάμου».

Ίσως κάποιος θα περίμενε από εσένα κάτι πιο αντισυμβατικό...

«Α όχι, εκεί θα σας στεναχωρήσω. Θεωρώ ότι ορισμένοι παλιομοδίτικοι τρόποι έχουν εξαιρετική ομορφιά, κομψότητα , λεπτότητα και θεωρώ ότι η γυναίκα που αγαπώ εγώ έτσι θα το ήθελε. Είμαστε και οι δυο παλιομοδίτες».

Έβγαλες κάποιο λογύδριο; Γονάτισες;

«Όχι, οι άνθρωποι που αγαπιούνται δεν χρειάζονται λογύδρια. Ελπίζω μόνο να μη μας ματιάζουν. Είχα την τιμή να παντρευτώ αυτή τη γυναίκα, διότι αλήθεια είναι τιμή να είναι κανείς παντρεμένος με την Τζίνα. Πίστεψέ με, είναι ένας άνθρωπος που όχι απλά τον αγαπάω, όχι απλά είμαι ερωτευμένος μαζί της τη θαυμάζω, την υπολήπτομαι, τη σέβομαι. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το πράγμα; Και είναι και ο άνθρωπος που με βοηθάει πάρα πολύ να ισορροπώ. Αν δεν είχα μια Τζίνα Μοσχολιού, θα έπρεπε να την εφεύρω. Επίσης θα ακουστεί ψωνίστικο, αλλά με τεχνικούς όρους η Τζίνα είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουν καλύτερο ραδιόφωνο από εμένα, θαυμάζω τη ραδιοφωνική της δουλειά και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται», δήλωσε στην εφημερίδα «realnews».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved