Αργυρός: «Όπως φλέρταρα κάποτε, φλερτάρω ακόμα, κι όπως μου την έπεφταν, έτσι μου την πέφτουν»
Showbiz

Αργυρός: «Όπως φλέρταρα κάποτε, φλερτάρω ακόμα, κι όπως μου την έπεφταν, έτσι μου την πέφτουν»

Δίνει ποτέ δεύτερη ευκαιρία ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

«Κοίτα, γενικά μου αρέσει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Άλλωστε, όλοι κάνουμε λάθη κι όπως θέλουμε να μας συγχωρούν, έτσι πρέπει να συγχωρούμε κι εμείς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρατάνε κακίες σε κανέναν - ό,τι κι αν μου κάνεις... Από την άλλη, όμως, δεν δίνω ποτέ δεύτερη ευκαιρία στο κέρατο. Εκεί λέω «δεν έχει δεύτερη φορά». Ποιος συγχωρεί την απιστία;» τόνισε στο Down Town Κύπρου.
-Αρκετοί, απ' όσο ξέρω.
«Δηλαδή, εσύ θα το προσπερνούσες; Εγώ πάντως όχι. Αν με απατήσει μία κοπέλα, για μένα έχει τελειώσει εκεί το θέμα και δεν το συζητώ παραπάνω - εκεί χωρίζω.»

-Δηλαδή εσύ δεν έχεις απατήσει ποτέ; Ούτε μία φορά;
«Ποτέ, ποτέ! Δεν το παίζω ηθικός και όλα αυτά... Όχι. Απλά δεν μπορώ να απατήσω μία γυναίκα αν είμαι βαθιά ερωτευμένος μαζί της. Όταν είσαι καψούρης δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου, οπότε και η ωραιότερη γυναίκα να στην πέσει, την προσπερνάς. Άλλωστε, γιατί να απατήσεις όταν βρίσκεσαι σε σχέση; Ποιος ο λόγος; Μπορείς να χωρίσεις, να μείνεις μόνος σου και να κάνεις ό,τι γουστάρεις...»
-Πάντως εσύ αυτή την περίοδο έχεις δηλώσει ότι είσαι μόνος σου. Έτσι;
«Ναι, είναι αλήθεια. Είμαι μόνος μου.»
-Και δεν σου λείπει ένας άνθρωπος;
«Δεν θα το έλεγα. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πολύ και άλλες, λόγω δουλειάς, όχι και τόσο. Κοίτα, πρέπει να ξέρεις ότι η δική μας η δουλειά δεν είναι απλή. Ποια γυναίκα θα δεχτεί ότι ο φίλος της δουλεύει νύχτα και, όταν αυτή κοιμάται, εκείνος δουλεύει και το αντίστροφο; Δεν είναι εύκολο να κάνεις σχέση, εκτός αν η άλλη είναι συνάδελφος ή νοσοκόμα που έχει βάρδια (γελάει).»
-Έχεις κάνεις σχέση ποτέ με συνάδελφό σου;
«Όχι.»
-Ωστόσο, ουκ ολίγες φορές, σου έχουν χρεώσει σχέσεις από τον χώρο, όπως με τη Νίνα Λοτσάρη, τη Ράνια Κωστάκη, ακόμη και την Κατερίνα Καινούργιου.
«Μόνο με τη Ράνια είχαμε σχέση, κι αυτό πολύ παλιά. Είναι πολύ καλό παιδί η Ράνια και παραμένει ένας άνθρωπος που έχω μέσα στη ζωή μου. Με τη Νίνα Λοτσάρη και με την Κατερίνα, δεν έχει συμβεί ποτέ και τίποτα. Η Νίνα είχε έρθει με την παρέα της στο «Posidonio» για να με δει και μετά στο καμαρίνι και την Κατερίνα Καινούργιου την γνωρίζω από το χώρο. Είμαστε μόνο γνωστοί και ως εκεί. Τίποτα παραπάνω.»

-Ούτε η σχέση που έχεις με τις γυναίκες έχει μεταβληθεί;
«Ούτε. Όπως φλέρταρα κάποτε, φλερτάρω ακόμα, κι όπως μου την έπεφταν, έτσι μου την πέφτουν. Αυτά δεν αλλάζουν - τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με μένα.»
-Ένιωσες ποτέ να καταστρέφεσαι;
«Συναισθηματικά εννοείς; Ναι, αυτά είναι πράγματα που τα νιώθεις στον έρωτα. Απ' τη μια ζεις στον παράδεισο και από την άλλη μπορεί να βρεθείς στην κόλαση. Όλα παίζουν στο παιχνίδι αυτό... Αλλά να σου πω κάτι; Δεν μετανιώνω ποτέ για ό,τι ένιωσα, είτε ήταν η απόλυτη ευτυχία είτε η καταστροφή. Άλλωστε, ακόμα και η καταστροφή, έχει τη δική της ομορφιά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved